Attik Brewing

Kailua

€ 6,29

€ 5,69

Ontdek de klassieke smaak van Kailua bier, een IPA met Amerikaanse hop. Geniet van de perfecte balans tussen bitterheid, body en droogheid dankzij de beste hop in Cryo-versies van Citra en Talus. Een traktatie voor IPA liefhebbers! Probeer nu Kailua bier!
Kleur
Alcohol %
6,6%
Inhoud
0,44 L
Land
Spanje
Bierstijl
IPA

Meer over dit bier

Ontdek de klassieke smaak van Kailua bier, een heerlijke IPA gebrouwen door Attik Brewing. Met zijn traditionele Amerikaanse hop, biedt Kailua een unieke mix van fruitige, hoppige en bloemige smaken. Deze IPA is gebrouwen met de beste hopsoorten in de Cryo-versies van Citra en Talus, waardoor het de perfecte balans heeft tussen bitterheid, body en droogheid.

Of je nu een doorgewinterde IPA liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een smaakvolle ervaring, Kailua bier is een ware traktatie. De blonde kleur en het fruitige smaakprofiel maken het een verfrissende keuze voor elke gelegenheid. Geniet van de rijke aroma's en de uitgesproken hopkarakteristieken die dit bier te bieden heeft.

Als je op zoek bent naar een IPA die je smaakpapillen prikkelt en je bierervaring naar een hoger niveau tilt, probeer dan nu Kailua bier! Bestel dit heerlijke brouwsel bij ons, BierBink, en geniet van de smaakvolle reis die dit Spaanse bier te bieden heeft. Meer over de bierstijl IPA.

Download het proefformulier
Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.86 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Bloemig , Fruitig , Hoppig
60
Attik Brewing

Passie, smaak en vernieuwing in bier. Spaanse passie!

Attik Brewing is een jonge en upcoming brouwerij in het zonnige Malaga, Spanje. Ze hebben snel naam gemaakt in de bierwereld met hun vlaggenschipbier, Intuition. Wat hen echt onderscheidt, is hun passie voor hop-forward pale ales en New England-style IPAs. Maar ook klassieke Belgische bieren en lagers hebben hun interesse. Een must-try voor bierliefhebbers in de regio!

Lees meer