De Brabandere

Wittekerke Rose

€ 1,79

€ 1,59

Ontdek de verrassende smaak, pittige kleur en sensueel karakter van Wittekerke Rose. Dit unieke bier combineert Wittekerke Wit met zuiver frambozensap, en zal je smaakpapillen verleiden. Probeer het nu en laat je betoveren!
Kleur
Alcohol %
4,3%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Fruitbier
Serveer temp.
5 °C

Meer over dit bier

Ontdek de verrassende smaak, pittige kleur en sensueel karakter van Wittekerke Rose. Dit unieke bier, gebrouwen met Wittekerke Wit en zuiver frambozensap, zal je smaakpapillen verleiden met zijn onweerstaanbare combinatie. Met zijn fruitige geur en smaakprofiel is Wittekerke Rose een heerlijk verfrissend en fruitig bier. Het bier heeft een mooie rode kleur en wordt geserveerd in het elegante Teku drinkglas. Voor de optimale smaakbeleving, geniet van Wittekerke Rose bij een serveertemperatuur van 5 °C. Met een alcoholpercentage van 4,3 is dit bier perfect voor een ontspannen avond. Bestel nu je Wittekerke Rose bij 'BierBink' en laat je verrassen door dit heerlijke fruitbier uit Nederland! Meer over de bierstijl Fruitbier.

Download het proefformulier
Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
Blank rating
3.04 / 5
Teku
Teku
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig
De Brabandere

Brouwen met passie, smaak en traditie

Brouwerij De Brabandere is een familiebedrijf dat al sinds 1894 met passie en liefde bier brouwt. Met de beste meesterbrouwers en traditionele ingrediënten creëren ze een rijk assortiment aan bieren. Authenticiteit, kwaliteit en tijd zijn hierbij essentieel. Ze delen hun passie met hun medewerkers en brengen leven in de brouwerij, waardoor hun bieren zorgen voor plezierige en sprankelende momenten met vrienden. Ze blijven trouw aan hun oorsprong in Bavikhove en zijn actief betrokken bij de lokale gemeenschap. Brouwerij De Brabandere is een van de grootste onafhankelijke brouwerijen in België.

Lees meer

Meer van
De Brabandere

Bavik Super Wit
€ 1,39
De Brabandere Bavik Super Wit
Wit
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.43 / 5
Untappd
België
Kwaremont Bok
€ 2,59