Eeuwig Zonde

Whiskey Infused

€ 3,99

Eeuwige Zonde Whiskey Infused: een verrukkelijke Quadrupel doordrenkt met de smaakvolle Bowmore Islay Single Malt Schotse Whisky. Deze 12 jaar gerijpte whisky op bourbonvaten geeft een unieke en verfijnde smaakervaring. Ontdek deze onweerstaanbare combinatie van bier en whisky!
Kleur
Alcohol %
11,2%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Quadrupel
Serveer temp.
11 - 14 °C

Meer over dit bier

Eeuwige Zonde Whiskey Infused is een verrukkelijke Quadrupel, verrijkt met de heerlijke smaak van Bowmore Islay Single Malt Schotse Whisky. Deze whisky heeft maar liefst 12 jaar gerijpt op bourbonvaten, wat resulteert in een unieke en verfijnde smaakbeleving. Het bier combineert op onweerstaanbare wijze de rijke smaak van bier met de karakteristieke tonen van whisky.

Dit diepbruine bier uit Nederland is een ware traktatie voor de zintuigen. Met zijn complexe smaken en aroma's van whisky, biedt het een unieke drinkervaring. Geniet van Eeuwige Zonde Whiskey Infused in een elegant kelkglas bij een serveertemperatuur tussen de 11 en 14 °C.

Dit bier laat zich perfect combineren met diverse gerechten. Of je nu van vleesgerechten, pittige kazen, vette vis, gekruide gerechten of zoete desserts houdt, Eeuwige Zonde Whiskey Infused zorgt voor een harmonieuze pairing. De whiskytonen in het bier zorgen voor een extra dimensie in smaak. Met een alcoholpercentage van 11,2% en een EBU van 16, is dit bier een ware smaakexplosie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit unieke bier? Bestel Eeuwige Zonde Whiskey Infused bij 'BierBink' en laat je verrassen door de perfecte combinatie van bier en whisky! Meer over de bierstijl Quadrupel.

Download het proefformulier
Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.76 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Whisky tonen
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
16

Meer van
Eeuwig Zonde

Bok
€ 3,09
Eeuwig Zonde Bok
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.36 / 5
Untappd
Nederland