Hopalaa!

Dank

€ 5,09

Ontdek de verrassende smaakexplosie van Dank, een verfrissende West Coast style IPA. Geniet van de perfecte balans tussen bittere hop en fruitige aroma's. Een bier dat elke bierliefhebber zal bekoren. Proef nu de heerlijke wereld van Dank!
Kleur
Alcohol %
7%
Inhoud
0,44 L
Land
Letland
Bierstijl
IPA
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek de verrassende smaakexplosie van Dank, een verfrissende West Coast style IPA gebrouwen bij Hopalaa! Proef de perfecte balans tussen bittere hop en fruitige aroma's die dit bier zo uniek maken. Dank is een bier dat elke bierliefhebber zal bekoren en je meeneemt naar een heerlijke wereld van smaak.

Met zijn gouden kleur en een alcoholpercentage van 7 is Dank een IPA die je niet wilt missen. Het smaakprofiel van hopbitterheid en hoparoma zorgt voor een intense en verfrissende ervaring, terwijl het fruitige karakter het bier een extra dimensie geeft. Serveer dit bier op een temperatuur tussen 5 en 8 °C om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen.

Dank is niet alleen een geweldig bier om van te genieten, maar ook perfect te combineren met verschillende gerechten. Probeer het eens bij salades, kip en gevogelte, witvis, jonge kaas, romige kaas of vette vis. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel nu Dank, het bier dat je smaakpapillen zal verrassen, bij ons 'BierBink'. Laat je meenemen in de heerlijke wereld van Dank en geniet van deze unieke IPA uit Letland. Meer over de bierstijl IPA.

Download het proefformulier
Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.65 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig , Hoparoma , Hopbitterheid
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vette vis , Witvis
90