Little Rain Brewing

Lost in Japan

€ 6,99

Lost in Japan is een verrukkelijke New England IPA met een unieke combinatie van Cryo Mosaic en Vic Secret Hop. Dit bier neemt je mee op een smaakvolle reis naar het land van de rijzende zon, waar je zult verdwalen in de heerlijke aroma's en verfrissende smaken. Proef de magie van Lost in Japan en laat je betoveren door deze meesterlijke creatie.
Kleur
Alcohol %
6,7%
Inhoud
0,44 L
Land
Spanje
Bierstijl
IPA
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Lost in Japan is een verfrissende New England IPA, gebrouwen bij Little Rain Brewing. Dit bier is een ware smaakexplosie dankzij de toevoeging van Cryo Mosaic & Vic Secret Hop. Met zijn fruitige smaakprofiel en lichtblonde kleur is dit bier een absolute aanrader voor liefhebbers van IPA's.

Deze IPA komt het beste tot zijn recht in een speciaal IPA glas, waardoor de aroma's optimaal worden vrijgegeven. Met een serveertemperatuur van 5 - 8 °C is het perfect om te genieten op een zomerse dag.

Lost in Japan is niet alleen een heerlijk bier om zelf van te genieten, maar ook een uitstekende keuze om te combineren met verschillende gerechten. Het past perfect bij salades, kip en gevogelte, witvis en zowel jonge als romige kazen.

Met een alcoholpercentage van 6,7 is Lost in Japan een bier waar je van kunt genieten zonder dat het te zwaar wordt. Bestel dit unieke bier nu bij 'BierBink' en laat je verrassen door de smaakvolle reis naar Japan die dit bier biedt. Meer over de bierstijl IPA.

Download het proefformulier
Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
4.05 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Witvis
Little Rain Brewing

Hop, hartstocht, harmonie in bier

In het bruisende hart van Barcelona vindt Little Rain Brewing Company, een vernieuwende brouwerij, zijn thuis. Opgericht in 2021, heeft deze brouwerij zich snel gevestigd als een bastion van creativiteit en passie voor hops. Hun signatuur NEIPA's belichamen een delicate balans, het aanbieden van explosieve hoparoma's in een verrassend toegankelijk en verfrissend brouwsel. Little Rain is niet zomaar een brouwerij; het is een viering van vakmanschap, traditie en de grenzeloze mogelijkheden die hops te bieden hebben.

Lees meer

Meer van
Little Rain Brewing

The narcissist
€ 7,09
Little Rain Brewing The narcissist
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
4.11 / 5
Untappd
Spanje