Bang The Elephant Brewing

Harvey Walnut Banger

€ 9,49

Ontdek het verrukkelijke Harvey Walnut Banger, een heerlijke Coffee and Walnut Cake Imperial Stout. Met tonen van koffie en walnoot, is dit bier een ware smaakexplosie. Proef de rijke en gebalanceerde smaken van deze unieke stout en laat je verrassen door de verfijnde aroma's. Cheers!
Kleur
Alcohol %
14,7%
Inhoud
0,44 L
Land
Verenigd Koninkrijk
Bierstijl
Stout
Serveer temp.
15 °C

Meer over dit bier

Proef de verrukkelijke smaakexplosie van Harvey Walnut Banger, een meesterlijk gebrouwen Coffee and Walnut Cake Imperial Stout door Bang The Elephant Brewing. Dit weelderige bier, met zijn diepe zwarte kleur en notige aroma's, is een eerbetoon aan de rijke smaken van koffie en walnoten. Met een alcoholpercentage van 14,7% is dit bier een ware traktatie voor de zintuigen.

Geniet van Harvey Walnut Banger uit een stoer Stoutglas bij een perfecte serveertemperatuur van 15°C. Deze stout past uitstekend bij vleesgerechten, pittige kazen, gekruide gerechten en zoete desserts. Laat je smaakpapillen dansen op de onweerstaanbare combinatie van nootachtige tonen en intense koffiesmaken. Bestel deze heerlijke UK-brouwsel nu bij BierBink en laat je verrassen door de harmonie van smaken in dit unieke bier! Meer over de bierstijl Stout.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
4.37 / 5
Stoutglas
Stoutglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Koffie , Nootachtig , Walnoot
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
Bang The Elephant Brewing

Crafting passion into flavorful brews.

Bang The Elephant Brewing Co brouwt ambachtelijke, experimentele bieren met passie en vernieuwende recepten. Van homebrew tot abstract jungle brewery, deze gidsen in bier blijven evolueren. Op naar een eigen taproom en blikkenlijn! 🐘🍺

Lees meer

Meer van
Bang The Elephant Brewing

Diabolito X
€ 9,39
Bang The Elephant Brewing Diabolito X
Stout
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
4.67 / 5
Untappd
Verenigd Koninkrijk