Brasserie Caulier

Bon Secours Émérite

€ 2,69

Ontdek de verrukkelijke biersensatie van Bon Secours Émérite, een subtiel donkerbruin bier met een aroma van mokka en citrus. De fruitige tonen zorgen voor een heerlijke opwarmer, terwijl de afdronk smaken van gebrande mout biedt. Probeer het nu en geniet van deze unieke bierervaring!
Kleur
Alcohol %
8,0%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Donker
Momenteel niet op voorraad

Meer over dit bier

Bon Secours Émérite is een heerlijk Belgisch bier dat je smaakpapillen zal verrassen. Dit donkerbruine bier heeft een subtiel aroma van mokka en citrus, waardoor het een verfrissende en toch verwarmende ervaring biedt. De fruitige tonen zorgen voor een heerlijke opwarmer, terwijl de afdronk smaken van gebrande mout biedt, wat zorgt voor een aangename bitterheid.

Dit bier is perfect om te genieten bij verschillende gerechten. Het gaat goed samen met rood vlees, varkensvlees, vis en zelfs bij de barbecue. De fruitige smaakprofielen en de donkerbruine kleur maken het een veelzijdige keuze die bij verschillende gerechten past.

Met een alcoholpercentage van 8,0% is Bon Secours Émérite een krachtig bier dat je zeker zal verwarmen. Het wordt aanbevolen om het te serveren in een kelkglas om de aroma's en smaken optimaal te kunnen ervaren.

Bestel nu deze verrukkelijke biersensatie bij ons, BierBink, en ontdek zelf waarom Bon Secours Émérite een favoriet is onder bierliefhebbers. Meer over de bierstijl Donker.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.3 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Citrus , Fruitig , Gebrand mout , Mokka
Dit biertje smaakt heerlijk bij
BBQ , Rood vlees , Varkensvlees , Vis
19
Brasserie Caulier

Brouwen met passie erfgoed en innovatie.

Brasserie Caulier, gelegen in België, is een levendig familieverhaal van passie, traditie en vernieuwing. Sinds 1933 heeft elke generatie zijn stempel gedrukt op de brouwerij. Met een gedurfde stap introduceerden Roger en Linda in de jaren '90 hun kenmerkende blond bier. In 2012 voegden Laurent, Bertrand en Vincent zich bij hun ouders. Om aan de groeiende vraag te voldoen, heeft Brasserie Caulier in 2018 geïnvesteerd in uitbreiding en modernisering van de brouwzaal en productiecapaciteit. Het resultaat is een brouwerij die niet alleen bier produceert, maar ook het erfgoed van een familie koestert en perfectioneert.

Lees meer

Meer van
Brasserie Caulier

Bon Secours Héritage
€ 2,69
Brasserie Caulier Bon Secours Héritage
Amber
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.31 / 5
Untappd
België