Big Belly Brewing

Jacques

€ 3,99

Ontdek de smaakexplosie van Big Belly Jacques, een krachtige Quadrupel met 11% alcohol. Geniet van rijke smaken zoals gesuikerde vijgen, pruimen, donkere karamel en kandij. Een perfect bier voor de echte liefhebber! Probeer het nu en ervaar de smaak sensatie!
Kleur
Alcohol %
11,0%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Quadrupel
Serveer temp.
11 - 14 °C

Meer over dit bier

Ontdek de smaakexplosie van Big Belly Jacques, een heerlijke Quadrupel gebrouwen door Big Belly Brewing in Nederland. Met een krachtig alcoholpercentage van 11% is dit bier een ware traktatie voor de echte liefhebber. Laat je verrassen door de rijke smaken van gesuikerde vijgen, pruimen, donkere karamel en kandij die perfect samenkomen in deze unieke Quadrupel.

Jacques heeft een prachtige koperen kleur en wordt geserveerd in een elegant kelkglas. De ideale serveertemperatuur ligt tussen de 11 en 14 °C, waardoor de smaken optimaal tot hun recht komen. Dit bier is een geweldige keuze om te combineren met vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten en zoete desserts.

Met zijn kenmerkende smaakprofielen van karamel, pruim en vijgen biedt Jacques een unieke en onvergetelijke smaakbeleving. Bestel dit bijzondere bier nu bij 'BierBink' en laat je verleiden door de complexiteit en verfijning van Big Belly Jacques. Een bier dat je keer op keer blijft verrassen en waar je van blijft genieten. Meer over de bierstijl Quadrupel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.84 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Karamel , Pruim , Vijgen
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
Big Belly Brewing

Enjoy the holy f*ckballs out of life

Big Belly Brewing is dé hotspot voor bierliefhebbers in Breda. Met hun unieke bockbier, de Bockenreyder, weten ze iedereen te verrassen. Deze kleinschalige brouwerij is erop gericht om mensen te laten genieten van elk moment in het leven. Of het nu gaat om grote mijlpalen of simpele genietmomenten, Big Belly Brewing moedigt iedereen aan om deze te koesteren. Dus pak een glas, proost op het nu en geniet van het ambachtelijk gebrouwen bier van Big Belly Brewing!

Lees meer

Meer van
Big Belly Brewing

Bobby Love
€ 3,19
Big Belly Brewing Bobby Love
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.57 / 5
Untappd
Nederland
Loulou
€ 3,09
Big Belly Brewing Loulou
Blond
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.43 / 5
Untappd
Nederland