Hommeles

Kuitenbijter

€ 2,99

Ontdek de verfrissende smaak van Hommeles Kuitenbijter Blond bier, een ambachtelijk gebrouwen drankje met gerst, tarwe en haver, en een vleugje Amerikaanse hop. Perfect voor zonnige lentedagen of zomerse avonden. Laat je dorst lessen met deze heerlijke lekkernij uit Houten.
Kleur
Alcohol %
6,3%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Blond
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek de verfrissende en ambachtelijke smaak van Hommeles Kuitenbijter Blond bier, een heerlijk brouwsel uit Houten, Nederland. Dit blonde bier is gemaakt met gerst, tarwe en haver en is gehopt met Amerikaanse hoppen, wat zorgt voor een hoppige en bloemige smaakbeleving. Perfect voor zonnige dagen in de lente of zomer, is dit bier een dorstlessende lekkernij die je niet wilt missen.

Met zijn lichte blondkleurige uitstraling en een alcoholpercentage van 6,3%, is Hommeles Kuitenbijter een ideale keuze voor bierliefhebbers die op zoek zijn naar een smaakvolle en verfrissende ervaring. Geniet van dit bier in een tulpglas, waarbij de aroma's en smaken optimaal tot hun recht komen.

Niet alleen is dit bier een genot om te drinken, het is ook een veelzijdige begeleider van verschillende gerechten. Combineer het met vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten of zelfs zoete desserts voor een smaakvolle harmonie. Serveer dit bier op een temperatuur tussen 5 en 8 °C voor de ultieme smaakbeleving.

Bestel Hommeles Kuitenbijter Blond bier nu bij 'BierBink' en laat je verrassen door de unieke smaak en kwaliteit van dit Nederlandse brouwsel. Meer over de bierstijl Blond.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.3 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Bloemig , Hoppig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts

Meer van
Hommeles

Bokkepruik
€ 2,99
Hommeles Bokkepruik
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.16 / 5
Untappd
Nederland
Bokkepruik Barrel Aged
€ 3,59
Hommeles Bokkepruik Barrel Aged
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.86 / 5
Untappd
Nederland