THT
14-07-2024
Lervig

No Worries Grapefruit

€ 2,49

€ 2,19

Ontdek de verfrissende No Worries Grapefruit, een alcoholarme IPA met een vleugje grapefruit, gebrouwen door Lervig Aktiebryggeri. Deze heerlijke NA Pale Ale heeft een alcoholpercentage van slechts 0,5%. Geniet zonder zorgen van deze smaakvolle bierervaring! Met No Worries Grapefruit hoef je je geen zorgen te maken over de alcohol, maar kun je wel genieten van de intense smaak van grapefruit in dit verfrissende bier.
Kleur
Alcohol %
0,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Noorwegen
Bierstijl
Alcoholarm
Serveer temp.
5 °C

Meer over dit bier

Maak kennis met de verfrissende No Worries Grapefruit, een alcoholarme IPA met een subtiel vleugje grapefruit, gebrouwen door Lervig Aktiebryggeri uit Noorwegen. Met een alcoholpercentage van slechts 0,5% kun je zorgeloos genieten van deze smaakvolle bierervaring. Deze blond gekleurde IPA heeft een fruitig smaakprofiel dat wordt versterkt door de heerlijke toevoeging van grapefruit. Het bier wordt het beste geserveerd in een IPA glas op een temperatuur van 5 °C.

No Worries Grapefruit is niet alleen lekker om op zichzelf te drinken, maar kan ook perfect gecombineerd worden met verschillende gerechten. Probeer dit bier eens bij een frisse salade, kip en gevogelte, witvis of jonge en romige kazen. De grapefruit smaak voegt een verfrissende twist toe aan deze veelzijdige IPA.

Ben je op zoek naar een alcoholarm bier met een fruitige kick? Dan is No Worries Grapefruit zeker een aanrader! Bestel dit bier nu bij ons, 'BierBink', en laat je verrassen door de unieke smaakcombinatie van grapefruit en IPA. Meer over de bierstijl Alcoholarm.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.26 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig , Grapefruit
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vette vis , Witvis
Lervig

Brewing the World's Best Beers!

Lervig is een eigenzinnige ambachtelijke brouwerij gevestigd in Stavanger, Noorwegen. Ze brouwen een breed scala aan bieren, van makkelijk drinkbare pilseners tot gedurfde en complexe vatgerijpte stouts, gerstewijnen en zure bieren. Hun doel is om de beste bieren ter wereld te brouwen en daarvoor houden ze vast aan hun overtuigingen en brouwen ze de bieren die ze zelf graag drinken. Lervig is trots op het feit dat ze nooit concessies doen aan kwaliteit voor economische redenen en dat ze constant buiten hun comfortzone werken. Ze reizen graag de wereld rond en laten zich inspireren door het proeven van nieuwe dingen.

Lees meer

Meer van
Lervig

3 Bean Stout
€ 4,69
THT
13-07-2024
No Worries Pineapple
€ 2,49 € 2,19
Lervig No Worries Pineapple
Alcoholarm
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.13 / 5
Untappd
Noorwegen
Paragon 2022
€ 18,99
Lervig Paragon 2022
Barley Wine
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
4.39 / 5
Untappd
Noorwegen
Konrad's Stout
€ 3,99
Lervig Konrad's Stout
Stout
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.86 / 5
Untappd
Noorwegen