Lervig

No Worries Pineapple

€ 2,49

Ontdek No Worries Pineapple, ons nieuwste alcoholvrije bier dat je meeneemt naar tropische oorden. Met zorgvuldig geëxperimenteerde moutigheid, zuurgraad, zoetheid en fruit, hebben we een volmondig bier boordevol ananassmaak weten te creëren. Geniet nu van je No Worries met een vleugje Aloha! Proef het paradijs in elke slok.
Kleur
Alcohol %
0,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Noorwegen
Bierstijl
Alcoholarm
Serveer temp.
5 °C

Meer over dit bier

Maak je klaar om op een smaakvolle reis naar tropische oorden te gaan met No Worries Pineapple, ons nieuwste alcoholvrije bier gebrouwen door Lervig. Dit verfrissende bier is zorgvuldig samengesteld met een perfecte balans tussen moutigheid, zuurgraad, zoetheid en fruit, waardoor je een volmondige ervaring krijgt met een explosie van ananassmaak. Met een vleugje Aloha in elke slok, brengt dit bier de zomer naar je toe, ongeacht het seizoen.

No Worries Pineapple is een IPA-stijl bier met een blond uiterlijk en een fruitig smaakprofiel. Het wordt het best geserveerd in een IPA glas op een temperatuur van 5 °C. Deze alcoholarme bierstijl uit Noorwegen is perfect om te genieten bij verschillende gerechten. Probeer het eens met salades, kip en gevogelte, witvis, jonge kaas of romige kaas, en ontdek hoe de smaken harmonieus samenkomen.

Met een EBU van 45 en een alcoholpercentage van 0,5, is No Worries Pineapple een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfrissend en smaakvol bier zonder de alcohol. Bestel nu dit heerlijke bier bij 'BierBink' en laat je verrassen door de exotische smaken die dit bier te bieden heeft. Proost op een zorgeloos genieten! Meer over de bierstijl Alcoholarm.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.13 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Ananas , Fruitig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Witvis
45
Lervig

Brewing the World's Best Beers!

Lervig is een eigenzinnige ambachtelijke brouwerij gevestigd in Stavanger, Noorwegen. Ze brouwen een breed scala aan bieren, van makkelijk drinkbare pilseners tot gedurfde en complexe vatgerijpte stouts, gerstewijnen en zure bieren. Hun doel is om de beste bieren ter wereld te brouwen en daarvoor houden ze vast aan hun overtuigingen en brouwen ze de bieren die ze zelf graag drinken. Lervig is trots op het feit dat ze nooit concessies doen aan kwaliteit voor economische redenen en dat ze constant buiten hun comfortzone werken. Ze reizen graag de wereld rond en laten zich inspireren door het proeven van nieuwe dingen.

Lees meer

Meer van
Lervig

3 Bean Stout
€ 4,69
No Worries Grapefruit
€ 2,49
Lervig No Worries Grapefruit
Alcoholarm
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.26 / 5
Untappd
Noorwegen
Paragon 2022
€ 18,99
Lervig Paragon 2022
Barley Wine
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
4.39 / 5
Untappd
Noorwegen
Konrad's Stout
€ 3,99
Lervig Konrad's Stout
Stout
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.86 / 5
Untappd
Noorwegen