Aspro Brews

Aspro Brew Pakket

€ 44,99

Ontdek het unieke Aspro Brew Pakket van de Nederlandse brouwerij, opgericht in 2021 door drie vrienden met een gedeelde passie voor bier. Van kritische bierliefhebbers naar trotse brouwers, hun 50-liter ketel bracht al snel verrukkelijke brouwsels voort. Proef de passie in elke slok!

Meer over de bieren in dit pakket

Maak kennis met het unieke Aspro Brew Pakket, gebrouwen door de Nederlandse brouwerij Aspro Brews, opgericht in 2021 door drie vrienden met een gedeelde passie voor bier. Na een avondje te diep in het glaasje te hebben gekeken, besloten ze hun eigen bier te gaan brouwen. Met een bescheiden 50-liter ketel begonnen ze te experimenteren en al snel waren de eerste brouwsels een feit.

Dit veelzijdige bierpakket bevat een scala aan bierstijlen: Stout, Fruitbier, Barley Wine, Blond en Tripel. Van rijke en donkere stouts tot verfrissende fruitbieren en krachtige Barley Wines, Aspro Brews biedt voor ieder wat wils. Dit bierpakket is een must-have voor de echte bierliefhebber en is exclusief verkrijgbaar bij 'BierBink'. Proef de passie en vakmanschap van Aspro Brews in elke slok en ontdek de diverse smaken die deze jonge en veelbelovende brouwerij te bieden heeft.

Aspro Brews

Limburgs bier, grootse smaken!

Aspro Brews is een hippe, vlotte en informele brouwerij die in 2021 is opgericht door drie vrienden met een passie voor bier. Na een week van experimenteren en proeven, begonnen ze hun bieren te delen met familie en vrienden. Nu, in 2021, brouwen ze op grote schaal en staan ze bekend om hun heerlijke bieren met unieke smaken en een stevig verhaal. Aspro Brews combineert Limburgse cultuur met een bourgondische levensstijl en heeft een hart voor een goed biertje.

Lees meer

Meer van
Aspro Brews