Bang The Elephant Brewing

Diabolito X

€ 9,39

Ontdek de verrukkelijke smaak van Diabolito X: een betoverende Rum and Raisin Imperial Stout. Laat je verleiden door de rijke aroma's en complexe smaaknoten van dit unieke brouwsel. Proef de perfecte balans tussen zoete rum en sappige rozijnen in elke slok. Hemels genot voor de echte bierliefhebber.
Kleur
Alcohol %
15,4%
Inhoud
0,44 L
Land
Verenigd Koninkrijk
Bierstijl
Stout
Serveer temp.
15 °C

Meer over dit bier

Proef de duivelse verleiding van Diabolito X, een meesterwerk van Bang The Elephant Brewing. Deze Rum and Raisin Imperial Stout betovert je met zijn diepzwarte kleur en rijke smaak. Met tonen van sappige rozijnen en krachtige rum, neemt dit bier je mee op een smaakvolle reis naar het Verenigd Koninkrijk.

Geniet van Diabolito X in een stoer Stoutglas op een ideale serveertemperatuur van 15 °C. Dit bier is de perfecte metgezel voor vleesgerechten, pittige kazen, gekruide gerechten en zoete desserts. Met een alcoholpercentage van 15,4 is dit bier een ware krachtpatser die je niet snel zult vergeten. Bestel deze unieke creatie nu bij ons, BierBink, en laat je verrassen door de intense smaken en complexiteit van Diabolito X. Laat je verleiden door de duistere kant van het bier en ontdek een nieuwe dimensie van genot. Meer over de bierstijl Stout.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
4.67 / 5
Stoutglas
Stoutglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Rozijnen , Rum
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
Bang The Elephant Brewing

Crafting passion into flavorful brews.

Bang The Elephant Brewing Co brouwt ambachtelijke, experimentele bieren met passie en vernieuwende recepten. Van homebrew tot abstract jungle brewery, deze gidsen in bier blijven evolueren. Op naar een eigen taproom en blikkenlijn! 🐘🍺

Lees meer

Meer van
Bang The Elephant Brewing

Hobi Wan Kenobi
€ 9,99
Bang The Elephant Brewing Hobi Wan Kenobi
Stout
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
4.35 / 5
Untappd
Verenigd Koninkrijk