THT
10-04-2024
Didko Brewery

Fruit Gang

€ 7,89

€ 7,49

Laat je smaakpapillen ontploffen met Fruit Gang, een verrukkelijke Sour Ale doordrenkt met passievrucht, sinaasappel en mandarijnsap. Ontdek een wereld van buitengewone bierbeleving die je nooit zult vergeten. Bestel nu en laat je verrassen door de intensiteit en verfijning van deze sensationele creatie.
Kleur
Alcohol %
5,5%
Inhoud
0,44 L
Land
Oekraïne
Bierstijl
Sour
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ben je klaar om je smaakpapillen te laten ontploffen? Maak dan kennis met Fruit Gang, een verrukkelijke Sour Ale van de gerenommeerde Didko Brewery uit Oekraïne. Dit bier is doordrenkt met de heerlijke smaken van passievrucht, sinaasappel en mandarijnsap, wat zorgt voor een ongeëvenaarde combinatie van fruitige explosies. Haal vandaag nog je eigen Fruit Gang in huis en ontdek een wereld van buitengewone bierbeleving die je nooit zult vergeten.

Met zijn gouden kleur en een alcoholpercentage van 5,5%, is Fruit Gang perfect om te serveren in een fluitglas op een temperatuur van 5 - 8 °C. De smaakprofielen van mandarijn, sinaasappel en passievrucht zorgen voor een intense en verfijnde smaakervaring. Met een EBU van 10, is dit bier ook nog eens heerlijk verfrissend. Bestel nu bij BierBink en laat je verrassen door de intensiteit en verfijning van deze sensationele creatie uit Oekraïne. Meer over de bierstijl Sour.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.81 / 5
Fluitglas
Fluitglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Mandarijn , Passievrucht , Sinaasappel
10
Didko Brewery

Oekraïense mythen, Nederlandse perfectie.

Didko Brewery: waar Oekraïense mythen en Nederlandse passie samenkomen. In de glooiende heuvels van het Nederlandse landschap schuilt een bijzonder verhaal van veerkracht, traditie en innovatie. Proef de onconventionele en verrassende bieren van Didko Brewery, een fusie van Oekraïense traditie en Nederlandse vakmanschap. Laat je meenemen op een reis van mythische proporties en geniet van elke slok.

Lees meer

Meer van
Didko Brewery

THT
10-06-2024
Where hops are greener
€ 5,89 € 5,19
Didko Brewery Where hops are greener
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.8 / 5
Untappd
Oekraïne