THT
10-06-2024
Didko Brewery

Where hops are greener

€ 5,89

€ 5,19

Ontdek de verrukkelijke IPA, Where hops are greener, van Didko Brewery uit Oekraïne. Dit bier betovert bierliefhebbers wereldwijd met zijn uitgesproken hoppige karakter en verfrissende smaak. De hoogwaardige hoppen zorgen voor een intense en levendige hopsmaak. Een perfect gebalanceerd bier dat zowel hopheads als nieuwkomers zal bekoren. Proef deze speciale traktatie en ontdek de opkomende Oekraïense bierwereld.
Kleur
Alcohol %
4,7%
Inhoud
0,44 L
Land
Oekraïne
Bierstijl
IPA
Serveer temp.
5 °C

Meer over dit bier

Where hops are greener is een verrukkelijke IPA van Didko Brewery in Oekraïne. Laat je betoveren door de uitgesproken hoppige karakter en verfrissende smaak van dit bier, dat bierliefhebbers wereldwijd in zijn greep houdt. Met hoppen van de hoogste kwaliteit, zorgt dit bier voor een intense en levendige hopsmaak die je smaakpapillen zal doen dansen.

Deze IPA is perfect gebalanceerd en zal zowel hopheads als nieuwkomers bekoren. Het is een speciale traktatie waarmee je de opkomende Oekraïense bierwereld kunt ontdekken. Schenk dit gouden bier in een IPA glas en geniet van de fruitige smaakprofiel dat het biedt. Met een alcoholpercentage van 4,7% is het een bier dat je kunt blijven drinken zonder snel verzadigd te raken.

Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, Where hops are greener is een absolute aanrader. Bestel dit bier bij BierBink en laat je verrassen door de heerlijke smaken die Oekraïne te bieden heeft. Serveer het gekoeld op 5 °C en geniet van een unieke bierervaring. Proost! Meer over de bierstijl IPA.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.8 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig
20
Didko Brewery

Oekraïense mythen, Nederlandse perfectie.

Didko Brewery: waar Oekraïense mythen en Nederlandse passie samenkomen. In de glooiende heuvels van het Nederlandse landschap schuilt een bijzonder verhaal van veerkracht, traditie en innovatie. Proef de onconventionele en verrassende bieren van Didko Brewery, een fusie van Oekraïense traditie en Nederlandse vakmanschap. Laat je meenemen op een reis van mythische proporties en geniet van elke slok.

Lees meer

Meer van
Didko Brewery

THT
10-04-2024
Fruit Gang
€ 7,89 € 7,49
Didko Brewery Fruit Gang
Sour
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.81 / 5
Untappd
Oekraïne