Eeuwig Zonde

Bok

€ 3,09

Ontdek de smaakvolle Eeuwig Zonde Bok, een verrukkelijk doordrinkbaar Bockbier met rijke moutige tonen. Geniet van de aroma's van mout, karamel en een vleugje chocolade in dit seizoensbier. Een absolute must voor de liefhebbers van karaktervolle bieren. Probeer het nu!
Kleur
Alcohol %
6,6%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek het verrukkelijke Eeuwig Zonde Bok bier, een heerlijk doordrinkbaar Bockbier met een rijke moutige smaak. Dit seizoensbier biedt een verleidelijk aroma van mout, karamel en een vleugje chocolade. Een absolute must-have voor liefhebbers van karaktervolle bieren.

Dit donkerbruine bier heeft een smaakprofiel dat zowel moutig als chocoladeachtig is, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die houden van diepe en complexe smaken. Schenk het in een tulpglas en serveer het op een temperatuur van 5-8 °C om de volle smaak tot zijn recht te laten komen.

De Eeuwig Zonde Bok gaat geweldig samen met pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten en zoete desserts. De combinatie van de rijke smaken van dit bier met de diverse gerechten zal je smaakpapillen zeker prikkelen. Met een alcoholpercentage van 6,6% en een EBU van 22, is dit bier een uitstekende keuze voor een ontspannen avondje genieten. Bestel deze heerlijke Eeuwig Zonde Bok nu bij 'BierBink' en laat je verrassen door zijn unieke karakter. Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.36 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Chocolade , Karamel , Moutig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Zoete desserts
22