Founders

Dirty Bastard

€ 3,99

Ontdek de verrukkelijke smaken van Founders Dirty Bastard, een betoverende Scotch Ale met hints van karamel, pruim, fruit en gedroogde vruchten. Waarom dit bier geliefd is bij bierliefhebbers? Ontdek de complexiteit en geniet van deze absolute favoriet!
Kleur
Alcohol %
8,5%
Inhoud
0,35 L
Land
Verenigde Staten
Bierstijl
Amber
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Ontdek de verrukkelijke smaken van Founders Dirty Bastard, een heerlijke Scotch Ale gebrouwen met passie en vakmanschap. Dit bier betovert je met hints van karamel, pruim, fruit en gedroogde vruchten, waardoor elke slok een avontuur op zich is. De complexiteit van dit bier maakt het een absolute favoriet onder bierliefhebbers, die keer op keer genieten van zijn rijke en volle smaak.

Met zijn prachtige amberkleur en fruitige smaakprofiel is Founders Dirty Bastard een waar genot voor de zintuigen. Het drinken uit een tulpglas versterkt de aroma's en laat je nog meer van dit bier genieten. Het is de perfecte keuze voor liefhebbers van karamelachtige bieren en de subtiele hint van pruim voegt een unieke twist toe.

Dit bier past perfect bij verschillende gerechten, zoals pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. De veelzijdigheid van Founders Dirty Bastard maakt het een ideale metgezel voor elke maaltijd. Serveer het bij een temperatuur van 8 - 11 °C om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen.

Met een alcoholpercentage van 8,5% en een EBU van 50, is Founders Dirty Bastard een krachtige en karaktervolle bierkeuze. Bestel dit unieke bier bij ons, 'BierBink', en laat je verrassen door de complexe smaken en het vakmanschap van Founders. Proost op een buitengewone bierervaring! Meer over de bierstijl Amber.

Download het proefformulier
Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.77 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig , Karamel , Pruim
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Zoete desserts
50
Founders

Michigan's finest brews

Al meer dan 25 jaar laat Founders Brewing Company zien hoeveel ze van Michigan houden. Omringd door de Grote Meren, gebruiken ze duurzaam zoetwater om de beste kwaliteit bier te leveren, van All Day IPA tot de klassieke KBS. Ze steunen lokale oorzaken en bedrijven, van Grand Rapids tot de Keweenaw Peninsula. Founders Brewing Company is trots om sinds 1997 geboren en gebrouwen te zijn in Michigan.

Lees meer

Meer van
Founders

Porter
€ 3,99
Founders Porter
Porter
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.86 / 5
Untappd
Verenigde Staten