Heide brouwerij

Everzwijn Tripel

€ 3,09

Ontdek de smaakexplosie van Everzwijn Tripel, een stoere en krachtige lichtblonde Tripel van De Heidebrouwerij. Met zijn aansprekende aroma en zachte bitterheid, gebrouwen met lokale gerst, is dit bier een waar genot voor de zintuigen. Proef en geniet van deze heerlijke Tripel!
Kleur
Alcohol %
8,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Tripel
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Everzwijn Tripel, gebrouwen bij De Heidebrouwerij, is een imponerende bierervaring die je zintuigen zal prikkelen. Met zijn krachtige en stoere karakter is deze lichtblonde Tripel een ware traktatie voor de bierliefhebber. Het bier is gebrouwen met lokale gerst, waardoor het een authentiek en uniek karakter heeft.

De Everzwijn Tripel heeft een aansprekend aroma en een zachte bitterheid die perfect in balans zijn. Bij het inschenken in een kelkglas zie je de prachtige lichtblonde kleur, wat het bier nog aantrekkelijker maakt. Deze Tripel heeft een alcoholpercentage van 8,5%, waardoor het een stevige en volle smaak heeft.

Dit bier is veelzijdig in zijn serveermogelijkheden. Het is heerlijk om te combineren met vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. De zachte bitterheid en fijne aroma's van de Everzwijn Tripel zorgen voor een harmonieuze smaakbeleving.

Bij 'BierBink' kun je dit bijzondere bier bestellen en ervaren hoe deze Tripel je smaakpapillen verwent. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en laat je verrassen door de heerlijke smaak van Everzwijn Tripel! Meer over de bierstijl Tripel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.53 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fijne aroma's , Zachte bitterheid
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
Heide brouwerij

Heidebrouwerij Ambacht. Regionaal karakter.

In 2012 begon De Heidebrouwerij in de oude keuken van het kazerneterrein Maurits-Noord in Ede. Hier werd een brouwerij met proeflokaal opgezet om hun eigen bier te brouwen en te promoten. Ze gebruiken ambachtelijke streekproducten zoals heidehoning en lokale gerst en hop om elk bier een regionaal karakter te geven. Nu is De Heidebrouwerij een bekende regionale speler met klanten in heel Nederland en daarbuiten. De groeiende vraag heeft ervoor gezorgd dat de productie van hun ambachtelijke bieren op meerdere locaties plaatsvindt.

Lees meer

Meer van
Heide brouwerij

Bijen Blond
€ 2,99
Heide brouwerij Bijen Blond
Blond
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.25 / 5
Untappd
Nederland
THT
23-05-2024
Valk IPA
€ 3,09
Oehoe Donker
€ 3,29
Heide brouwerij Oehoe Donker
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.51 / 5
Untappd
Nederland