Maisel & Friends

Marc's Chocolate Bock

€ 7,99

Ontdek het verrukkelijke Marc's Chocolate Bock bier van Maisel & Friends, gebrouwen in samenwerking met Marc Goebel. Deze unieke interpretatie van een Irish Stout verrast met een vol en donker karakter en een heerlijke chocoladesmaak. Geniet van de rijke tonen van chocolade en de bijzondere moutsoorten in dit bier.
Kleur
Alcohol %
7,5%
Inhoud
0,75 L
Land
Duitsland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek het heerlijke Marc's Chocolate Bock bier van Maisel & Friends, gebrouwen in samenwerking met de getalenteerde brouwer Marc Goebel. Deze unieke interpretatie van een Irish Stout heeft een vol en donker karakter, met een verrukkelijke chocolade smaak die je smaakpapillen zal betoveren. Geniet van de rijke tonen van chocolade, die tot stand komen door het gebruik van bijzondere moutsoorten tijdens het brouwproces.

Dit bier heeft een diepe zwarte kleur en een smaakprofiel dat perfect past bij liefhebbers van chocolade. Het drinken van Marc's Chocolate Bock uit een tulpglas zorgt voor een optimale smaakbeleving. Serveer dit bier op een temperatuur tussen de 5 en 8 °C om de aroma's volledig tot hun recht te laten komen.

Marc's Chocolate Bock is niet alleen heerlijk om puur van te genieten, maar ook een uitstekende keuze om te combineren met verschillende gerechten. Het past perfect bij vleesgerechten, pittige en belegen kazen, gekruide gerechten en zoete desserts. Met een alcoholpercentage van 7,5% en een EBU van 23, is dit bier een ware traktatie voor de smaakpapillen.

Bestel dit bijzondere bier nu bij ons, 'BierBink', en laat je verrassen door de unieke smaak en ervaring van Marc's Chocolate Bock. Proost op een onvergetelijke bierbeleving! Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.6 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Chocolade
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
23