Snab

IJsbok

€ 4,39

De SNAB IJsbok is een uniek bier geïnspireerd op het Nova Zembla-reisverslag 'Om de Noord' uit 1597. Dit krachtige en smaakvolle bier bootst het ontdekken van een heerlijke, achtergebleven vloeistof in een bevroren biervat na. SNAB Bierbrouwers creëert de SNAB IJsbok door de Ezelenbok te bevriezen. Proef de avontuurlijke smaak van dit bijzondere bier!
Kleur
Alcohol %
9%
Inhoud
0,38 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Ontdek de krachtige en smaakvolle SNAB IJsbok, geïnspireerd door het Nova Zembla-reisverslag 'Om de Noord' uit 1597. Volgens dit verslag ontdekten de bemanningsleden dat de achtergebleven vloeistof in een bevroren biervat verrassend goed smaakte. SNAB Bierbrouwers heeft dit fenomeen nagebootst door de Ezelenbok te bevriezen, resulterend in het concentraat van deze heerlijke IJsbok. Met zijn donkerbruine kleur en gebrand mout smaakprofiel, biedt dit bier een unieke ervaring. Serveer het tussen de 8 en 11 graden Celsius in een tulpglas en geniet van de perfecte combinatie met kip, gevogelte, jonge en romige kazen, vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. Bestel nu bij BierBink en ontdek deze bijzondere creatie uit Nederland! Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.63 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Gebrand mout , Licht moutig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Jonge kaas , Kip en gevogelte , Pittige en belegen kazen , Romige kaas , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
32

Meer van
Snab

IJsbok hout
€ 4,99
Snab IJsbok hout
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.78 / 5
Untappd
Nederland