Van de Streek

Blackbock

€ 2,99

Ontdek de unieke Nederlandse bierstijl van onze Blackbock. In tegenstelling tot traditionele zoete bockbieren, is onze variant gebrand, droog en minder zwaar. Met koffie- en stoutachtige kwaliteiten door geroosterde mout en een stevige body dankzij gekarameliseerde mouten. Perfect voor het najaar en het donkere seizoen. Geniet van deze verrassende twist op een klassieke bierstijl!
Kleur
Alcohol %
6%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek de unieke Nederlandse bierstijl van onze Blackbock, gebrouwen bij Van de Streek. In tegenstelling tot traditionele zoete bockbieren, is onze variant gebrand, droog en minder zwaar. Met koffie- en stoutachtige kwaliteiten door het gebruik van geroosterde mout, en een stevige body dankzij gekarameliseerde mouten, is dit bier perfect voor het najaar en het donkere seizoen. De Blackbock heeft een diepe, zwarte kleur en wordt het beste geserveerd in een tulpglas tussen de 5 en 8 graden Celsius.

Met zijn smaakprofielen van karamel, koffie en gebrande mouten, past dit bier perfect bij diverse gerechten. Het is een ideale metgezel voor vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten en zoete desserts. Met een alcoholpercentage van 6% en een EBU van 44, biedt onze Blackbock een gebalanceerde en smaakvolle ervaring. Bestel dit unieke bier nu bij 'BierBink' en ontdek zelf de heerlijke smaken en aroma's van dit bijzondere Nederlandse bier. Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.31 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Gebrand mout , Karamel , Koffie
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
44

Meer van
Van de Streek

THT
27-05-2024
Playground Non Alcoholic IPA
€ 2,49