THT
24-05-2024
Van Moll

Toewijding

€ 3,09

€ 2,89

Ontdek de verfrissende blonde met een pittige twist, Toewijding van Van Moll. Met Waalse gist en Cascade hop, biedt dit bier een licht hoppige en moutige smaak met een volle body. Een ideale dorstlesser met karakter. Proef nu!
Kleur
Alcohol %
6,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Blond
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Toewijding van Van Moll is een verfrissende blonde met een pittige twist. Dit bier is gebrouwen met behulp van Waalse gist en Cascade hop, wat resulteert in een licht hoppige en moutige smaak met een volle body. Met zijn karaktervolle eigenschappen is Toewijding de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een dorstlesser met karakter.

Deze Nederlandse blonde heeft een prachtige gouden kleur en een fruitig geurprofiel. Het smaakprofiel van Toewijding is zowel moutig als hoppig, waardoor het een veelzijdige keuze is voor bierliefhebbers. Het is heerlijk te combineren met visgerechten en zachte kazen, maar ook salades, kip en gevogelte, jonge kaas en vette vis passen perfect bij dit bier. Serveer het gekoeld tussen 5 en 8 °C in een Teku-glas om optimaal van de smaken te genieten.

Met een alcoholpercentage van 6,5% en een EBU van 31, biedt Toewijding een aangename balans tussen het verfrissende karakter en de smaakvolle eigenschappen. Bestel dit bier nu bij 'BierBink' en ontdek zelf de toewijding waarmee het gebrouwen is. Proost! Meer over de bierstijl Blond.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.43 / 5
Teku
Teku
Het smaakprofiel van dit biertje
Hoppig , Moutig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Salades , Vette vis , Vis , Zachte kaas
31
Van Moll

Bier passie, grenzeloze creativiteit

Gek op bier en altijd op zoek naar vernieuwing, dat is waar deze brouwerij voor staat. Ze balanceren tussen gedurfd en eigenwijs, met oog voor traditie en kennis. Naast een vaste core range aan bieren, bieden ze ook waanzinnige specials. Maar het draait niet alleen om de smaak van het bier, het gaat om de totale beleving. Daarom voegen ze kunst, muziek, food, film en interessante verhalen toe aan hun brouwerij. In 2013 openden ze met succes hun brewpub en nu, in 2021, gaan ze volledig over op blik met een spectaculair redesign en nieuwe website. Het belooft een jaar vol verrassingen te worden, met het zesde Van Moll Fest als hoogtepunt in augustus.

Lees meer

Meer van
Van Moll

Doerak
€ 3,09
Langharig tuig
€ 2,99
Triple Trouble
€ 3,09
Van Moll Triple Trouble
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.59 / 5
Untappd
Nederland
Opgebokt
€ 2,99
Van Moll Opgebokt
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.34 / 5
Untappd
Nederland