Brasserie Goudale

La Goudale Ambree

€ 2,29

Proef nu de verrassend moutige en licht bittere La Goudale Ambrée, een betoverend Frans amber bier met een diepe amberkleur en een onderscheidende smaak van noten en karamel. Een absolute must voor elke bierliefhebber. Ontdek deze unieke bierervaring vandaag nog!
Kleur
Alcohol %
7,2%
Inhoud
0,33 L
Land
Frankrijk
Bierstijl
Amber
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek de betoverende La Goudale Ambrée, een heerlijk Frans amber bier met een diepe amberkleur en een onderscheidende smaak van noten en karamel. Dit bier is licht bitter en verrassend moutig, waardoor het een must is voor elke bierliefhebber. Geniet van de rijke smaken en aroma's die dit bier te bieden heeft.

La Goudale Ambrée wordt het beste geserveerd in een tulpglas, waardoor de aroma's goed tot hun recht komen. De nootachtige smaak en de warme amberkleur maken dit bier perfect voor bij salades, kip en gevogelte, witvis, jonge kaas, romige kaas en vleesgerechten. De ideale serveertemperatuur is tussen de 5 en 8 graden Celsius, zodat je optimaal kunt genieten van de smaakbeleving.

Met een EBU van 27 en een alcoholpercentage van 7,2 is La Goudale Ambrée een bier dat zeker indruk zal maken. Bestel dit unieke bier nu bij ons, BierBink, en laat je verrassen door de rijke smaken en het vakmanschap van Brasserie Goudale. Proost! Meer over de bierstijl Amber.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.4 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Karamel , Nootachtig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vleesgerechten , Witvis
27
Brasserie Goudale

Bier met Franse finesse

Brasserie Goudale, voorheen bekend als Brasserie de Gayant, is een brouwerij gevestigd in Arques, Frankrijk. Sinds de overname in 2010 heeft de brouwerij geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en een nieuwe locatie, waardoor de jaarlijkse productiecapaciteit is gestegen naar 1,5 miljoen hl. Met hun nieuwe naam en moderne faciliteiten zijn ze klaar om de hippe en vlotte bierliefhebbers te verrassen met hun ambachtelijke brouwsels.

Lees meer

Meer van
Brasserie Goudale

La Goudale Grand Cru
€ 2,89