Breugem

Applaus Bok

€ 2,99

Applaus Bok is een verrukkelijk donkerbruin bier met een sublieme combinatie van gebrande mouten, karamel en een verfijnde kruidigheid. Ideaal voor de winterse dagen, laat dit bier je smaakpapillen een welverdiend applaus geven!
Kleur
Alcohol %
7,2%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Proef de heerlijke smaak van Applaus Bok, een donkerbruin bier gebrouwen bij Breugem. Deze unieke creatie combineert gebrande mouten, karamel en een verfijnde kruidigheid, waardoor het perfect is voor de koudere dagen. Laat je smaakpapillen applaudisseren voor deze smaakvolle traktatie!

Met een bierstijl van Bock, is Applaus Bok een typisch Nederlands bier dat je het beste kunt serveren in een tulpglas. Met een kruidig smaakprofiel en een prachtige donkerbruine kleur, is dit bier een ware traktatie voor je smaakpapillen. Geniet van de rijke smaken van karamel en gebrande mout.

Applaus Bok is veelzijdig en past perfect bij verschillende gerechten. Probeer het met vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. De ideale serveertemperatuur voor dit bier ligt tussen de 5 en 8 °C, waardoor je het altijd op de perfecte temperatuur kunt drinken.

Met een alcoholpercentage van 7,2 en een EBU van 23, is Applaus Bok een bier waar je van kunt genieten. Bestel dit heerlijke bier vandaag nog bij 'BierBink' en laat je smaakpapillen feestvieren! Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.46 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Gebrand mout , Karamel , Kruidig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
23
Breugem

Brouwerij Breugem bier met een missie!

Brouwerij Breugem, gevestigd in de Amsterdamse Houthavens, is een speciaalbiermerk met een bijzonder verhaal. Het begon als een sociale brouwerij waar mensen met een beperking een werkplek kregen. Nu brouwen ze hun eigen bieren en werken ze samen met brouwerij Jopen. Brouwerij Breugem staat voor lekker bier en sociale betrokkenheid.

Lees meer

Meer van
Breugem

Man hug
€ 2,99
Breugem Man hug
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.38 / 5
Untappd
Nederland
Handdruk
€ 3,29
Breugem Handdruk
Quadrupel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.55 / 5
Untappd