Breugem

Man hug

€ 2,99

Ontdek de smaakexplosie van Man Hug, een heerlijke IPA met complexe hopgeuren en smaken van passievrucht en grapefruit. Dit hartverwarmende bier omarmt je figuurlijk én letterlijk. Geniet van een onvergetelijk biermoment met deze stevige omhelzing! Bestel nu en laat je verrassen door de intense smaak van Man Hug.
Kleur
Alcohol %
5,7%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
IPA
Serveer temp.
5 °C

Meer over dit bier

Op zoek naar een onvergetelijk biermoment? Maak kennis met Man Hug, een heerlijke IPA gebrouwen door Breugem. Dit bier biedt een smaakexplosie met complexe hopgeuren en verrukkelijke smaken van passievrucht en grapefruit. De lichtblonde kleur en stevige omhelzing van dit hartverwarmende bier zorgen ervoor dat je figuurlijk én letterlijk wordt omarmd. Geniet van een unieke bierervaring en laat je verrassen door de verfijnde smaken van Man Hug!

Man Hug is een IPA met een alcoholpercentage van 5,7% en een EBU van 34. Dit bier heeft een uitgesproken smaakprofiel van zowel passievrucht als grapefruit, wat zorgt voor een verfrissende en fruitige beleving. Het bier wordt het best geserveerd in een IPA glas op een temperatuur van 5 °C.

Man Hug is niet alleen een fantastisch bier om van te genieten, maar het past ook perfect bij verschillende gerechten. Probeer dit bier eens bij salades, kip en gevogelte, witvis, jonge kaas, romige kaas en vette vis. De veelzijdigheid van Man Hug maakt het een geweldige keuze voor elke bierliefhebber. Bestel dit bijzondere bier nu bij 'BierBink' en beleef een onvergetelijke smaakervaring! Meer over de bierstijl IPA.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.38 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Grapefruit , Passievrucht
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vette vis , Witvis
34
Breugem

Brouwerij Breugem bier met een missie!

Brouwerij Breugem, gevestigd in de Amsterdamse Houthavens, is een speciaalbiermerk met een bijzonder verhaal. Het begon als een sociale brouwerij waar mensen met een beperking een werkplek kregen. Nu brouwen ze hun eigen bieren en werken ze samen met brouwerij Jopen. Brouwerij Breugem staat voor lekker bier en sociale betrokkenheid.

Lees meer

Meer van
Breugem

Handdruk
€ 3,29
Breugem Handdruk
Quadrupel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.55 / 5
Untappd
Applaus Bok
€ 2,99
Breugem Applaus Bok
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.46 / 5
Untappd
Nederland