Brouwerij de Fontein

Brouwerij De Fontein Pakket

€ 36,99

Ontdek de verrukkelijke smaken van het Brouwerij De Fontein Pakket. Laat je verrassen door de ambachtelijke bieren van deze gepassioneerde brouwerij. Geniet van unieke en karaktervolle bieren die je smaakpapillen prikkelen. Bestel nu en beleef een onvergetelijke bierervaring!

Meer over de bieren in dit pakket

Welkom in de smaakvolle wereld van Brouwerij De Fontein! Ontdek een uitgebreid assortiment aan heerlijke bieren, ambachtelijk gebrouwen met passie en vakmanschap. Van de rijke smaak van de Stout tot de verfrissende tonen van de Wit, elk bier is een ware traktatie voor de zintuigen.

Laat je verrassen door de diversiteit van bierstijlen die Brouwerij De Fontein te bieden heeft, van de krachtige IPA tot de zachte Amber en van de karaktervolle Tripel tot de lichtvoetige Blond. Met het De Fontein Pakket heb je de perfecte selectie in huis om elke smaakvoorkeur te kunnen bedienen. Bestel nu bij BierBink en geniet van deze unieke bieren, rechtstreeks van de brouwerij naar jouw glas!

THT
01-07-2024
Milk Stout
Brouwerij de Fontein

BierBink: Proef de Fontein! natuurlijk genieten.

Welkom bij Brouwerij de Fontein, een ambachtelijke brouwerij gelegen in het prachtige Stein. Hier draait alles om smaakbeleving en de natuurlijke omgeving. Met fruit van eigen hoogstam, kruiden uit de moestuin en honing van eigen bijen, creëren Rik en Lonneke Brouns unieke en verrassende bieren. Ze laten je graag proeven en beleven wat de eigen omgeving te bieden heeft, met respect voor de natuur en de mensen om je heen. Bestel nu de bieren van Brouwerij de Fontein bij BierBink en ervaar zelf de passie en ambachtelijkheid van deze bijzondere brouwerij.

Lees meer

Meer van
Brouwerij de Fontein