Nieuw
Brouwerij De Molen

Hel & Verdoemenis

€ 3,39

Ontdek de intense smaakexplosie van Hel & Verdoemenis, onze best verkochte Imperial Stout. Proef de diepe tonen van bitterheid, geroosterde mout, chocolade en koffie. Een ware traktatie voor liefhebbers van donker bier. Geniet van de rijke smaken van chocolade en koffie in dit vlaggenschip van brouwerij. Hel & Verdoemenis; een ervaring die je niet mag missen.
Kleur
Alcohol %
10,0%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Stout
Serveer temp.
11 - 14 °C

Meer over dit bier

Hel & Verdoemenis, het vlaggenschip van Brouwerij De Molen, is een intense en complexe Imperial Stout die alle zintuigen prikkelt. Met een explosie van bitterheid, geroosterde mout, chocolade en koffie, is dit bier dubbel zo intens en onvergetelijk. De diepe zwarte kleur en rijke smaakprofielen van chocolade en koffie maken dit bier een ware traktatie voor liefhebbers van stevige stouts.

Dit Nederlandse meesterwerk, gebrouwen met vakmanschap en passie, is perfect om te genieten bij vleesgerechten, pittige kazen, gekruide gerechten en zoete desserts. De gebrande bitterheid en alcoholpercentage van 10,0 geven dit bier een krachtige en bevredigende afdronk. Schenk Hel & Verdoemenis in een Teku glas en serveer tussen 11 en 14 °C voor de ultieme smaakervaring. Bestel deze heerlijke Imperial Stout nu bij BierBink en ontdek zelf waarom dit bier zo geliefd is onder bierliefhebbers wereldwijd! Meer over de bierstijl Stout.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.85 / 5
Teku
Teku
Het smaakprofiel van dit biertje
Chocolade , Gebrande bitterheid , Koffie
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
102
Brouwerij De Molen

Crafting bier met passie.

Brouwerij de Molen uit Bodegraven is dé craftbeer hotspot met unieke bieren in Stout, Porter, Barley Wine en meer. Hun experimentele creaties en samenwerkingen zorgen voor grensverleggende smaken en wereldwijde erkenning. Cheers!

Lees meer

Meer van
Brouwerij De Molen

Nieuw
Heen & Weer
€ 3,29
Brouwerij De Molen Heen & Weer
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.54 / 5
Untappd
Nederland
Nieuw
Bommen & Granaten
€ 3,69
Brouwerij De Molen Bommen & Granaten
Barley Wine
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.83 / 5
Untappd
Nederland