Heide brouwerij

Bijen Blond

€ 2,99

Ontdek Bijen Blond, ook bekend als Veluws Blond, een verfrissend bier van De Heidebrouwerij. Geniet van de licht moutige smaak en de authentieke Veluwse honing, waardoor dit bier bijzonder en moeiteloos drinkbaar is. Proef de unieke combinatie van lokale gerst en honing!
Kleur
Alcohol %
6,2%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Blond
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Bijen Blond, ook bekend als Veluws Blond, is een verfrissend bier dat gebrouwen wordt door De Heidebrouwerij in Nederland. Dit bier biedt een unieke smaakervaring met zijn licht moutige karakter en echte Veluwse honing. Het is een bijzonder en gemakkelijk drinkbaar bier dat perfect is voor liefhebbers van blond bier.

De combinatie van lokale gerst en honing zorgt voor een harmonieuze mix van smaken die dit bier zijn karakteristieke profiel geven. Bijen Blond heeft een heldere blonde kleur en een subtiel honingaroma dat je meteen doet denken aan de zoete geur van bloemen.

Met een alcoholgehalte van 6,2% is dit bier ideaal om te genieten op een zonnige dag of bij een gezellig samenzijn. Het wordt aanbevolen om Bijen Blond te serveren in een tulpglas op een temperatuur van 5-8 °C om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen.

Dit bier past perfect bij verschillende gerechten, zoals salades, kip en gevogelte, witvis, jonge kaas, romige kaas en vette vis. Het licht moutige karakter van Bijen Blond vormt een mooie aanvulling op de smaken van deze gerechten.

Wil je deze unieke en verfrissende bierervaring zelf proberen? Bestel dan Bijen Blond, ook wel bekend als Veluws Blond, bij 'BierBink' en ontdek de heerlijke smaken van dit bijzondere bier. Meer over de bierstijl Blond.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.25 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Honing , Licht moutig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vette vis , Witvis
Heide brouwerij

Heidebrouwerij Ambacht. Regionaal karakter.

In 2012 begon De Heidebrouwerij in de oude keuken van het kazerneterrein Maurits-Noord in Ede. Hier werd een brouwerij met proeflokaal opgezet om hun eigen bier te brouwen en te promoten. Ze gebruiken ambachtelijke streekproducten zoals heidehoning en lokale gerst en hop om elk bier een regionaal karakter te geven. Nu is De Heidebrouwerij een bekende regionale speler met klanten in heel Nederland en daarbuiten. De groeiende vraag heeft ervoor gezorgd dat de productie van hun ambachtelijke bieren op meerdere locaties plaatsvindt.

Lees meer

Meer van
Heide brouwerij

Everzwijn Tripel
€ 3,09
Heide brouwerij Everzwijn Tripel
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.53 / 5
Untappd
Nederland
Oehoe Donker
€ 3,29
Heide brouwerij Oehoe Donker
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.51 / 5
Untappd
Nederland