Heide brouwerij

Oehoe Donker

€ 3,29

Ontdek de verrukkelijke Oehoe Donker, een bockbier met een zachte afdronk en een vleugje koffie. Laat je verleiden door de rijke smaken en geniet van deze donkere traktatie.
Kleur
Alcohol %
7,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek de verleidelijke smaak van Oehoe Donker, een heerlijk bockbier gebrouwen bij Heide Brouwerij. Met zijn diep donkerbruine kleur en volle, zachte afdronk is dit bier een ware traktatie voor de smaakpapillen. Laat je verrassen door de subtiele hint van koffie die naar voren komt en geniet van een unieke smaakbeleving.

Oehoe Donker is perfect om te serveren in een elegant tulpglas, waardoor de aroma's nog beter tot hun recht komen. Met een serveertemperatuur tussen de 5 en 8 graden Celsius is dit bier ideaal om te genieten op een gezellige avond.

Dit bier is niet alleen heerlijk om op zichzelf te drinken, maar ook een uitstekende keuze bij vleesgerechten, pittige en belegen kazen, gekruide gerechten en zoete desserts. De rijke smaken van Oehoe Donker komen perfect tot hun recht in combinatie met deze gerechten.

Met een alcoholpercentage van 7,5% is dit bier een ware favoriet bij liefhebbers van bockbieren. Bestel jouw fles Oehoe Donker bij 'BierBink' en laat je betoveren door de unieke smaak en karakter van dit bijzondere bier. Proost op een geweldige bierervaring! Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.51 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Koffie
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
Heide brouwerij

Heidebrouwerij Ambacht. Regionaal karakter.

In 2012 begon De Heidebrouwerij in de oude keuken van het kazerneterrein Maurits-Noord in Ede. Hier werd een brouwerij met proeflokaal opgezet om hun eigen bier te brouwen en te promoten. Ze gebruiken ambachtelijke streekproducten zoals heidehoning en lokale gerst en hop om elk bier een regionaal karakter te geven. Nu is De Heidebrouwerij een bekende regionale speler met klanten in heel Nederland en daarbuiten. De groeiende vraag heeft ervoor gezorgd dat de productie van hun ambachtelijke bieren op meerdere locaties plaatsvindt.

Lees meer

Meer van
Heide brouwerij

Bijen Blond
€ 2,99
Heide brouwerij Bijen Blond
Blond
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.25 / 5
Untappd
Nederland
Everzwijn Tripel
€ 3,09
Heide brouwerij Everzwijn Tripel
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.53 / 5
Untappd
Nederland