Hert Bier

Dorpsleven

€ 2,69

Ontdek Hert Bier Dorpsleven, een verfrissend blond bier dat perfect past bij de zomer. Combineer het met een kaasplankje, vette vis of salades en geniet van het ultieme dorpsleven met dit heerlijke bier.
Kleur
Alcohol %
6,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Blond
Serveer temp.
5 - 8 °C
Momenteel niet op voorraad

Meer over dit bier

Ontdek het dorpsleven met Hert Bier Dorpsleven, een verfrissend blond bier dat perfect is voor de zomer. Gebrouwen door Hert Bier in Nederland, biedt dit bier een heerlijke combinatie van smaken. Met een smaakprofiel van honing en sinaasappel, zorgt het voor een zoete en fruitige ervaring. De lichte blondkleurige tint en het gebruik van koriander geven het bier een uniek karakter. Serveer het bier tussen de 5 en 8 °C in een tulpglas voor de beste smaakbeleving. Dorpsleven is een veelzijdig bier dat goed samengaat met verschillende gerechten, zoals salades, kip en gevogelte, witvis en verschillende soorten kaas. Geniet van het dorpsleven met dit heerlijke bier en bestel het nu bij ons 'BierBink'! Meer over de bierstijl Blond.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.35 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Honing , Koriander , Sinaasappel
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vette vis , Witvis
34
Hert Bier

Bier verbindt vriendschap en passie Passie, Genieten!

Hert Bier is een hippe, vlotte en informele Nederlandse brouwerij die ontstaan is uit vriendschap, toegewijd ondernemerschap en een specialisme in het brouwen van speciaalbier. Met hun Levenslijn bieren proef je de passie voor het leven terug. Met geduld en liefde voor het vak wachten ze tot heel Nederland Hert Bier drinkt. Proost!

Lees meer

Meer van
Hert Bier

Wild Leven
€ 2,99
Hert Bier Wild Leven
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.25 / 5
Untappd
Nederland