Attik Brewing

Double Zero Reloaded

€ 5,89

Proef de verrassend rijke kleur en karaktervolle smaakprofiel van Double Zero Reloaded, een uitdagende IPA met meer dan 60 EBU bitterheid, gebrouwen door Attik Brewing. Bestel nu bij BierBink en laat je verrassen door de intense smaken en aroma's van dit unieke bier!
Kleur
Alcohol %
8,0%
Inhoud
0,44 L
Land
Spanje
Bierstijl
IPA
Momenteel niet op voorraad

Meer over dit bier

Maak kennis met Double Zero Reloaded, het uitdagende bier gebrouwen door Attik Brewing. Dit unieke IPA bier met een intense smaak en aroma's zal je zeker verrassen. Met een EBU bitterheid van meer dan 60 is dit bier een ware smaakexplosie. Geniet van de rijke kleur en het karaktervolle smaakprofiel van dit bier. Double Zero Reloaded heeft een fruitig, kruidig en hoppig smaakprofiel, waardoor elke slok een avontuur op zich is. Dit lichtblonde bier uit Spanje is perfect voor de liefhebbers van IPA's. Met een alcoholpercentage van 8,0 en een EBU van 75 is dit bier zeker de moeite waard om te proberen. Bestel nu bij BierBink en ontdek de unieke smaak van Double Zero Reloaded! Meer over de bierstijl IPA.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
4 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig , Hoppig , Kruidig
75
Attik Brewing

Passie, smaak en vernieuwing in bier. Spaanse passie!

Attik Brewing is een jonge en upcoming brouwerij in het zonnige Malaga, Spanje. Ze hebben snel naam gemaakt in de bierwereld met hun vlaggenschipbier, Intuition. Wat hen echt onderscheidt, is hun passie voor hop-forward pale ales en New England-style IPAs. Maar ook klassieke Belgische bieren en lagers hebben hun interesse. Een must-try voor bierliefhebbers in de regio!

Lees meer