Hert Bier

Wild Leven

€ 2,99

Ontdek het avontuurlijke Wild Leven bier, met zijn heerlijk warme en donkere smaak, dankzij de gebrande mout. Een vleugje kruidnagel maakt dit bockbier gevaarlijk lekker en perfect voor de winter. Durf jij het aan om dit wilde bier te temmen? Geniet van de ultieme smaakbeleving van Wild Leven bier!
Kleur
Alcohol %
6,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek het avontuurlijke Wild Leven bier, gebrouwen bij Hert Bier. Dit bockbier heeft een heerlijk warme en donkere smaak, dankzij de gebrande mout. Een vleugje kruidnagel maakt dit bier gevaarlijk lekker en perfect voor de winter. Durf jij het aan om dit wilde bier te temmen?

Wild Leven is een donkerbruin bier met een rijke en complexe smaak. Het is een echte Bock, een bierstijl die bekend staat om zijn volle en robuuste karakter. Het bier wordt het best geserveerd in een tulpglas, op een temperatuur tussen de 5 en 8 graden Celsius.

Deze Bock is een uitstekende keuze bij vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis en gekruide gerechten. Maar ook bij zoete desserts komt dit bier goed tot zijn recht. Het smaakprofiel wordt gekenmerkt door kruidnagel, wat zorgt voor een unieke en verrassende smaakbeleving.

Met een alcoholpercentage van 6,5% is Wild Leven een bier waar je van kunt genieten zonder te overdrijven. Bestel dit avontuurlijke bier nu bij ons 'BierBink' en laat je verrassen door zijn wilde karakter! Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.25 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Kruidnagel
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
Hert Bier

Bier verbindt vriendschap en passie Passie, Genieten!

Hert Bier is een hippe, vlotte en informele Nederlandse brouwerij die ontstaan is uit vriendschap, toegewijd ondernemerschap en een specialisme in het brouwen van speciaalbier. Met hun Levenslijn bieren proef je de passie voor het leven terug. Met geduld en liefde voor het vak wachten ze tot heel Nederland Hert Bier drinkt. Proost!

Lees meer

Meer van
Hert Bier

Dorpsleven
€ 2,69