Leeghwater

Waaghals

€ 3,49

Ontdek de avonturier in jezelf met Leeghwater Waaghals, een verrukkelijke Tripel die barst van smaak. Dit kruidige bier prikkelt je zintuigen met zijn verleidelijke fruitige aroma's en brengt de waaghals in elke drinker naar boven. Durf jij het aan? Waaghals: dé uitdaging voor de avontuurlijke bierliefhebber.
Kleur
Alcohol %
8,8%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Tripel
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Maak kennis met de ultieme avonturier onder de bieren: Leeghwater Waaghals, een verrukkelijke Tripel gebrouwen door Leeghwater. Laat je betoveren door de kruidige smaak en prikkelende fruitige aroma's van dit gouden brouwsel. Met elke slok brengt Waaghals de waaghals in je naar boven. Durf jij het aan?

Deze Nederlandse trots wordt het best geserveerd in een elegant kelkglas, waarin de smaken volledig tot hun recht komen. Met zijn fruitige smaakprofiel is Leeghwater Waaghals een perfecte metgezel bij vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. De ideale serveertemperatuur van 8 - 11 °C zorgt ervoor dat de smaken optimaal tot hun recht komen.

Met een alcoholpercentage van 8,8 en een EBU van 25, biedt Leeghwater Waaghals een uitdagende en smaakvolle ervaring voor de echte bierliefhebbers. Ben jij klaar om je grenzen te verleggen en deze unieke Tripel te ontdekken? Bestel nu bij 'BierBink' en laat je verrassen door de avontuurlijke smaak van Leeghwater Waaghals! Meer over de bierstijl Tripel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.54 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
25

Meer van
Leeghwater

Opperbock
€ 2,99
Leeghwater Opperbock
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.41 / 5
Untappd
Nederland