Lefebvre

Manneken Pils

€ 1,49

Manneken Pils is een uniek Belgisch pils met een kenmerkende schuimkraag en een volmoutige smaak. Ontdek de authentieke smaak van dit karakteristieke bier.
Kleur
Alcohol %
5,0%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Pilsener
Serveer temp.
5 °C
Momenteel niet op voorraad

Meer over dit bier

Manneken Pils, gebrouwen bij Lefebvre, is een karakteristiek Belgisch pils met een vaste schuimkraag en een volmoutige smaak. Dit bier is een ware traktatie voor de liefhebbers van een verfrissend en smaakvol pils.

Met zijn lichte blondkleurige tint en moutige smaakprofiel is Manneken Pils een perfecte keuze om te genieten tijdens een zomerse BBQ. Het wordt geserveerd in een elegant Pilsnerglas, waardoor de aroma's nog beter tot hun recht komen.

Deze Belgische trots is niet alleen heerlijk bij gerechten zoals salades en kip, maar ook bij gevogelte. De serveertemperatuur van 5 °C zorgt ervoor dat de smaken optimaal tot hun recht komen.

Met een alcoholpercentage van 5,0 is Manneken Pils een bier waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten. Bestel deze heerlijke dorstlesser nu bij 'BierBink' en ontdek zelf waarom dit bier zo geliefd is onder bierliefhebbers. Proost! Meer over de bierstijl Pilsener.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
Blank rating
3.07 / 5
Pilsnerglas
Pilsnerglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Moutig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
BBQ , Kip en gevogelte , Salades

Meer van
Lefebvre

Barbar Bok
€ 2,69
Barbar Rouge
€ 2,79
Lefebvre Barbar Rouge
Fruitbier
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.35 / 5
Untappd
België