Maastrichts bierpakket

€ 39,99

Geniet en proef de bourgondische sfeer van Maastricht met het Maastrichts bierpakket. Ontdek heerlijke bieren van Stadsbrouwerij Maastricht, Brouwer Klinker en Köbbes. Een unieke ervaring om van te genieten!

Meer over de bieren in dit pakket

Proef de bourgondische sfeer van Maastricht met het Maastrichts bierpakket. Dit unieke bierpakket biedt een heerlijke selectie van bieren om van te genieten. Het bevat onder andere bieren van Stadsbrouwerij Maastricht, Brouwer Klinker en Köbbes.

Dit bierpakket neemt je mee op een smaakvolle reis door Nederland. Met een verscheidenheid aan bierstijlen, waaronder Amber, Donker, Barley Wine, Blond, Tripel, Wit en Dubbel, is er voor ieder wat wils. Of je nu houdt van een stevige Barley Wine of een verfrissende Wit, dit bierpakket heeft voor elk moment het perfecte bier.

Bestel nu het Maastrichts bierpakket bij BierBink en geniet van de unieke smaken en de authentieke sfeer van Maastricht. Laat je verrassen door de diversiteit van de bieren en proef de passie en vakmanschap van de lokale brouwers. Haal een stukje Maastricht in huis en beleef een bierervaring zoals nooit tevoren.