Köbbes

Bloonte Lieske

€ 2,59

Ontdek de unieke charme van Bloonte Lieske, een verrukkelijk zacht blond bier van de ambachtelijke microbrouwerij Köbbes uit Maastricht. Geniet van de smaakvolle creatie en laat je verrassen door deze heerlijke bierbeleving.
Kleur
Alcohol %
6,9%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Blond
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Proef de verrukkelijke zachtheid van Bloonte Lieske, een blond bier gebrouwen door de ambachtelijke microbrouwerij Köbbes uit het pittoreske Maastricht. Dit Nederlandse bier is een ware smaakbeleving, met zijn heldere blonde kleur en verfijnde bierstijl. Het is de perfecte keuze voor liefhebbers van lichtere bieren met een subtiele smaak.

Bloonte Lieske is niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. Schenk dit bier in een elegant Teku glas en zie hoe het sprankelt in het licht. De optimale serveertemperatuur van 5 - 8 °C zorgt ervoor dat je de volle smaak en aroma's van dit bier optimaal kunt ervaren.

Dit veelzijdige bier is een uitstekende keuze bij verschillende gerechten. Het gaat perfect samen met salades, kip en gevogelte, witvis en jonge kaas. Maar ook bij romige kazen en vette vis komt de zachtheid van Bloonte Lieske goed tot zijn recht. Met een alcoholpercentage van 6,9% is het een bier dat je kunt blijven drinken zonder snel verzadigd te raken.

Wil je zelf genieten van de unieke charme van Bloonte Lieske? Bestel dit heerlijke bier eenvoudig bij 'BierBink' en laat je verrassen door de zachtheid en smaakvolle creatie van Köbbes. Meer over de bierstijl Blond.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.91 / 5
Teku
Teku
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vette vis , Witvis