Poesiat & Kater

Kaintz Modern Triple

€ 3,29

Kaintz Modern Triple is een verrukkelijk bier met een perfecte balans van fruitigheid en citroenaccenten. Dit eigenzinnige brouwsel is gemakkelijk drinkbaar maar pas op, het kan gevaarlijk lekker zijn! Met vier verschillende moutsoorten, Engelse gist en Japanse hop is dit bier een ware smaaksensatie.
Kleur
Alcohol %
8%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Tripel
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Ontdek het hoogstandje van mout met de Kaintz Modern Triple. Gebrouwen door het ambachtelijke Poesiat & Kater brouwerij, is dit bier een ware smaaksensatie. De Engelse biergist zorgt voor een verrukkelijke fruitigheid, terwijl de Sorachi Ace-hop een vleugje citroen toevoegt. Deze eigenzinnige Modern Triple heeft een hartje klein, maar is extra gevaarlijk! Met zijn verfijnde mix van vier verschillende mouten, Engelse gist en Japanse hop, biedt dit bier een heerlijke fruitige afdronk.

Met zijn blond kleur en fruitig smaakprofiel is de Kaintz Modern Triple een perfecte keuze. Het wordt aanbevolen om dit bier te serveren tussen de 8 en 11 graden Celsius in een kelkglas. Geniet van zijn verrassende citroenaroma's en combineer het met vleesgerechten, pittige kazen, vette vis, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. Bestel deze heerlijke Nederlandse Tripel vandaag nog bij 'BierBink' en laat je verrassen door zijn unieke smaken. Meer over de bierstijl Tripel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.47 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Citroen , Fruitig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
21
Poesiat & Kater

Poesiat & Kater Brouwers van betekenis!

Poesiat & Kater is een Nederlandse brouwerij vernoemd naar de legendarische vrienden en collega's Bart Poesiat en Klaas Kater. Ze werkten bij de historische 'van Vollenhoven Brouwerij De Gekroonde Valk' en hadden een enorme impact op het verbeteren van arbeidsrechten. Nu zijn ze terug met hun eigen brouwerij, geïnspireerd door hun goede werk, vakmanschap en liefde voor bier!

Lees meer

Meer van
Poesiat & Kater

THT
07-06-2024
Smuling IPA
€ 3,09 € 2,79
Poesiat & Kater Smuling IPA
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.47 / 5
Untappd
Nederland
Van Vollenhoven Bokbier
€ 2,99