THT
07-06-2024
Poesiat & Kater

Smuling IPA

€ 3,09

€ 2,79

Proef de verrukkelijke Smuling IPA van Poesiat & Kater, een IPA met een moutige basis en subtiele karameltonen. Laat je verbazen door de overvloed aan fruitige hoptonen, variërend van citrus tot tropisch fruit. Geniet volop van deze smaakvolle IPA!
Kleur
Alcohol %
6,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
IPA
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek de heerlijke Smuling IPA van Poesiat & Kater, een verfrissende India Pale Ale met een moutige basis en lichte karameltonen. Dit bier neemt je mee op een smaakvolle reis vol fruitige hoptonen, van sappig citrusfruit tot exotisch tropisch fruit. Laat je verrassen door de perfecte balans tussen de zoete moutigheid en de bitterheid van de hop.

De Smuling IPA is een prachtige goudkleurige IPA die het beste tot zijn recht komt in een speciaal IPA glas. Serveer deze IPA op een temperatuur tussen de 5 en 8 °C om optimaal te genieten van zijn complexe smaakprofiel. Deze IPA heeft niet alleen een moutig karakter, maar ook een verfrissend fruitig karakter met hints van karamel, citrus en tropisch fruit.

Dit veelzijdige bier past perfect bij verschillende gerechten en is een geweldige aanvulling op elke maaltijd. Probeer de Smuling IPA bij salades, kip en gevogelte, witvis, jonge kaas, romige kaas en vleesgerechten. Met een alcoholpercentage van 6,5% en een EBU (bitterheidsgraad) van 71, is dit bier een ware smaakbeleving die je niet wilt missen. Bestel nu de Smuling IPA bij ons, 'BierBink', en ontdek zelf waarom dit bier zo geliefd is onder bierliefhebbers. Meer over de bierstijl IPA.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.47 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Citrus , Fruitig , Karamel , Moutig , Tropisch fruit
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vleesgerechten , Witvis
71
Poesiat & Kater

Poesiat & Kater Brouwers van betekenis!

Poesiat & Kater is een Nederlandse brouwerij vernoemd naar de legendarische vrienden en collega's Bart Poesiat en Klaas Kater. Ze werkten bij de historische 'van Vollenhoven Brouwerij De Gekroonde Valk' en hadden een enorme impact op het verbeteren van arbeidsrechten. Nu zijn ze terug met hun eigen brouwerij, geïnspireerd door hun goede werk, vakmanschap en liefde voor bier!

Lees meer

Meer van
Poesiat & Kater

Kaintz Modern Triple
€ 3,29
Poesiat & Kater Kaintz Modern Triple
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.47 / 5
Untappd
Nederland
Van Vollenhoven Bokbier
€ 2,99