Poesiat & Kater

Van Vollenhoven Bokbier

€ 2,99

Ontdek de authentieke smaak van Van Vollenhoven Bokbier, gebrouwen volgens eeuwenoude traditie door Brouwerij 'De Gekroonde Valk'. Met zijn rijke moutbasis en perfecte balans tussen zoet en bitter, is dit bier een eerbetoon aan de Nederlandse brouwgeschiedenis. Proef de unieke traditie van Brouwerij Van Vollenhoven, de specialist in donkere, zware bieren.
Kleur
Alcohol %
6,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Proef de authentieke smaak van Van Vollenhoven Bokbier, een eerbetoon aan de Nederlandse brouwgeschiedenis. Gebrouwen volgens de eeuwenoude traditie van Brouwerij 'De Gekroonde Valk' en voortgezet door Brouwerij Van Vollenhoven, de specialist in donkere, zware bieren. Dit donkerbruine bockbier met zijn rijke moutbasis en perfecte balans tussen zoet en bitter zal je zeker verrassen.

Geniet van de karamelachtige smaak en het gebrande moutaroma van dit bier. Met een alcoholpercentage van 6,5% en een EBU van 26, is het een bier dat perfect past bij vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten en zoete desserts. Serveer het in een tulpglas op een temperatuur tussen de 5 en 8 °C voor de ultieme smaakbeleving.

Bestel nu dit unieke bier bij 'BierBink' en ontdek de traditie en vakmanschap achter Van Vollenhoven Bokbier. Laat je verrassen door de rijke smaken en geniet van een stukje Nederlandse brouwgeschiedenis in je glas. Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.32 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Gebrand mout , Karamel
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
26
Poesiat & Kater

Poesiat & Kater Brouwers van betekenis!

Poesiat & Kater is een Nederlandse brouwerij vernoemd naar de legendarische vrienden en collega's Bart Poesiat en Klaas Kater. Ze werkten bij de historische 'van Vollenhoven Brouwerij De Gekroonde Valk' en hadden een enorme impact op het verbeteren van arbeidsrechten. Nu zijn ze terug met hun eigen brouwerij, geïnspireerd door hun goede werk, vakmanschap en liefde voor bier!

Lees meer

Meer van
Poesiat & Kater

Kaintz Modern Triple
€ 3,29
Poesiat & Kater Kaintz Modern Triple
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.47 / 5
Untappd
Nederland
THT
07-06-2024
Smuling IPA
€ 3,09 € 2,79
Poesiat & Kater Smuling IPA
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.47 / 5
Untappd
Nederland