Nieuw
The Piggy Brewing Company

Eroica

€ 4,49

Ontdek Eroica, een kakelverse NEIPA uit Frankrijk met hopsoorten Ekuanot, mozaïek, citra cryo, cascade en simcoe. Deze gele en bewolkte traktatie barst van zoete en fruitige smaken, met hints van sinaasappel, mango, ananas en papaja. Een perfect fruitsapje met een tintelende hopkick, ideaal voor ontbijt, lunch of diner. Fruity and dank, light body. Good beer to be stuck in the rain with.
Kleur
Alcohol %
6,1%
Inhoud
0,33 L
Land
Frankrijk
Bierstijl
IPA
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Proef de verrukkelijke Eroica van The Piggy Brewing Company, een verfrissende NEIPA uit Frankrijk die je smaakpapillen laat dansen van plezier. Met een harmonieuze mix van Ekuanot, mozaïek, citra cryo, cascade en simcoe hoppen, onthult dit bier een zachte zoetheid en fruitige explosie. De gele en bewolkte kleur nodigt uit tot een slok van deze kakelverse creatie, waarin tonen van sinaasappel, mango, ananas en papaja je zintuigen betoveren. Een licht lichaam en een fruitige, kruidige afdronk maken dit bier ideaal voor elk moment van de dag, of je nu ontbijt, lunch of dineert.

Met een bierstijl van IPA en een lichtblonde kleur, is Eroica een ware traktatie voor liefhebbers van fruitige aroma's. Serveer dit juweeltje tussen 5-8 °C en geniet van de perfecte harmonie tussen smaken van sinaasappel, mango, ananas en papaja. Of je nu van witvis, vleesgerechten, pittige kazen, vette vis of gekruide gerechten houdt, deze bierbink staat altijd paraat om je smaakpapillen te verwennen. Bestel jouw Eroica vandaag nog bij ons en laat je verrassen door deze heerlijke en unieke creatie! Meer over de bierstijl IPA.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.82 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Ananas , Fruitig , Mango , Papaja , Sinaasappel
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Witvis
The Piggy Brewing Company

Beer unites, Pig Spirit shines.

De brouwerij Les trois Gros uit Lotharingen, waar iedereen 'gros' is in geest, niet per se in lichaam. Ze eren de zwaargewichten maar houden van een goed feestje en een perfect biertje. Pig Spirit is delen en genieten! Cheers!

Lees meer

Meer van
The Piggy Brewing Company

Nieuw
Concerto pour Riwaka
€ 5,59
The Piggy Brewing Company Concerto pour Riwaka
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.84 / 5
Untappd
Frankrijk
Nieuw
Gold Coast
€ 4,69
The Piggy Brewing Company Gold Coast
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.97 / 5
Untappd
Frankrijk