Thrive

Peak Beer to Reload

€ 2,55

Ontdek Peak Beer to Reload sportbier, het alcoholvrije proteïnebier dat na het sporten een verfrissende beloning biedt. Dit bier ondersteunt spiergroei zonder de negatieve invloed van alcohol. Verwen jezelf met dit gezonde, voedzame en lekkere biertje dat je echt beter maakt. We're changing the game!
Kleur
Alcohol %
0,3%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Pilsener

Meer over dit bier

Ontdek Peak Beer to Reload sportbier, het revolutionaire proteïnebier gebrouwen door Thrive. Dit bier is niet alleen alcoholvrij, maar biedt ook een verfrissende beloning na het sporten. Peak Beer to Reload ondersteunt de groei van spieren zonder de negatieve invloed van alcohol, waardoor het de perfecte keuze is voor sportliefhebbers die hun gezondheid en prestaties serieus nemen.

Dit unieke bier is een ware gamechanger. Met zijn heerlijke smaak en voedzame eigenschappen verwen je jezelf met een gezond en lekker biertje dat je echt beter maakt. Peak Beer to Reload is gebrouwen in België, het land dat bekend staat om zijn uitstekende biertraditie. Het wordt geserveerd in een elegant Pilsnerglas, waardoor je de rijke blonde kleur en verfrissende aroma's optimaal kunt ervaren.

Met een bierstijl die trouw blijft aan de klassieke Pilsener, biedt Peak Beer to Reload een unieke twist aan de traditionele smaak. Het heeft een alcoholgehalte van slechts 0,3%, waardoor je kunt genieten van een lekker biertje zonder de zorgen van een kater. Met een EBU-waarde van 45, biedt dit bier een perfect gebalanceerde bitterheid die je smaakpapillen zal prikkelen.

Bestel Peak Beer to Reload, het sportbier dat je prestaties naar een hoger niveau tilt, vandaag nog bij ons, BierBink! Meer over de bierstijl Pilsener.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.86 / 5
Pilsnerglas
Pilsnerglas
45