Van Moll

Opgebokt

€ 2,99

Laat je verrassen door Opgebokt, een heerlijk bier met cacaonibs voor een verrukkelijke chocolade doppelbock. Geniet van de ultieme smaakbeleving met dit bijzondere brouwsel. Ontdek de perfecte combinatie van chocolade en bier in een slok.
Kleur
Alcohol %
7,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Opgebokt is een verrukkelijke chocolade doppelbock gebrouwen bij Van Moll. Dit heerlijke bier is verrijkt met cacaonibs, waardoor het een unieke smaakervaring biedt. Met zijn diepe zwarte kleur en volle smaak is Opgebokt een perfecte keuze voor liefhebbers van bockbieren.

Met zijn rijke chocolade smaakprofiel en karameltonen is Opgebokt een bier dat je zeker moet proeven. Het heeft een alcoholpercentage van 7,5% en een EBU van 30, wat zorgt voor een gebalanceerde bitterheid.

Dit bier past perfect bij verschillende gerechten, zoals vleesgerechten, pittige en belegen kazen, gekruide gerechten en zoete desserts. Het drinken van Opgebokt uit een tulpglas zorgt voor een optimale smaakbeleving. Serveer het bier op een temperatuur tussen 8 en 11 °C om de smaken volledig tot hun recht te laten komen.

Bestel nu dit bijzondere brouwsel bij 'BierBink' en geniet van de ultieme smaakbeleving die Opgebokt te bieden heeft. Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.34 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Chocolade , Karamel
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
30
Van Moll

Bier passie, grenzeloze creativiteit

Gek op bier en altijd op zoek naar vernieuwing, dat is waar deze brouwerij voor staat. Ze balanceren tussen gedurfd en eigenwijs, met oog voor traditie en kennis. Naast een vaste core range aan bieren, bieden ze ook waanzinnige specials. Maar het draait niet alleen om de smaak van het bier, het gaat om de totale beleving. Daarom voegen ze kunst, muziek, food, film en interessante verhalen toe aan hun brouwerij. In 2013 openden ze met succes hun brewpub en nu, in 2021, gaan ze volledig over op blik met een spectaculair redesign en nieuwe website. Het belooft een jaar vol verrassingen te worden, met het zesde Van Moll Fest als hoogtepunt in augustus.

Lees meer

Meer van
Van Moll

Doerak
€ 3,09
Langharig tuig
€ 2,99
THT
24-05-2024
Toewijding
€ 3,09 € 2,89
Van Moll Toewijding
Blond
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.43 / 5
Untappd
Nederland
Triple Trouble
€ 3,09
Van Moll Triple Trouble
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.59 / 5
Untappd
Nederland