THT
28-05-2024
Whiplash beer

Promise everything

€ 5,79

€ 5,19

Ontdek Promise Everything, een bier vol fruitige verrassingen zoals aardbei en perzik, met een vleugje vochtigheid. Dit unieke brouwsel bevat ook de zeldzame Australische Eclipse-hop, die zorgt voor een heerlijke mandarijnenboost. Laat je smaakpapillen verrassen en geniet van deze bijzondere ervaring!
Kleur
Alcohol %
8,2%
Inhoud
0,44 L
Land
Ierland
Bierstijl
IPA
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Ontdek de verrukkelijke belofte van Promise Everything, een verfrissende IPA gebrouwen door Whiplash Beer. Dit bier verwent je smaakpapillen met fruitige tonen van sappige aardbeien en rijpe perziken, die worden vergezeld door een heerlijk vochtige ondertoon. Wat dit bier echt bijzonder maakt, is het gebruik van Australische Eclipse-hop, die een krachtige mandarijnensmaak toevoegt aan het feest van smaken.

Met zijn lichtblonde kleur en fruitige smaakprofiel is Promise Everything een IPA die je niet wilt missen. Schenk het in een speciaal IPA glas en serveer het op een temperatuur tussen 8 en 11 °C voor de ultieme smaakervaring. Geniet van de verfrissende combinatie van perzik en mandarijn, die perfect samengaat met gerechten zoals salades, witvis en jonge kaas. Maar ook romige en pittige kazen, evenals gekruide gerechten, worden naar een hoger niveau getild door dit bier.

Met een alcoholpercentage van 8,2 is Promise Everything een bier dat je zeker niet wilt missen. Bestel deze heerlijke IPA vandaag nog bij BierBink en laat je verrassen door zijn belofte van smaakvolle avonturen. Meer over de bierstijl IPA.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
4.02 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig , Mandarijn , Perzik
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Jonge kaas , Pittige en belegen kazen , Romige kaas , Salades , Witvis
Whiplash beer

Whiplash, Meesters in ambachtelijk bier

Whiplash Beer, opgericht in 2016, transformeerde van een weekendproject naar een gerenommeerde brouwerij in Dublin, bekend om zijn vakmanschap in zowel traditionele als moderne bierstijlen. Met een constant aanbod en maandelijkse speciale edities belichaamt Whiplash de ware Ierse brouwgeest.

Lees meer

Meer van
Whiplash beer

THT
16-05-2024
Safety Cap Off
€ 5,69 € 4,89
Whiplash beer Safety Cap Off
Stout
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
4.01 / 5
Untappd
Ierland