Attik Brewing

Passie, smaak en vernieuwing in bier. Spaanse passie!

Attik Brewing is een jonge en opkomende brouwerij gevestigd in het zonnige Malaga, Spanje. Opgericht in 2018, heeft Attik Brewing snel naam gemaakt in de bierwereld van de stad. Hun vlaggenschipbier, Intuition, is uitgegroeid tot een ware favoriet onder de lokale bevolking en is een must-try voor bierliefhebbers die de regio bezoeken.

Wat Attik Brewing echt onderscheidt, is hun passie voor hop-forward pale ales en New England-style IPAs. Ze hebben een reputatie opgebouwd voor het brouwen van bieren die barsten van de hoparoma's en een uitgesproken bitterheid hebben. Maar ze zijn niet alleen gefocust op deze stijlen. Attik Brewing heeft ook een voorliefde voor het brouwen van klassieke Belgische bieren en ze zijn steeds meer geïnteresseerd in het verkennen van lagers.

Bij Attik Brewing draait het niet alleen om het brouwen van geweldige bieren, maar ook om het creëren van een unieke ervaring voor hun gasten. De brouwerij heeft een gezellig proeflokaal waar bezoekers kunnen genieten van hun versgebrouwen bieren en de passie van de brouwers kunnen voelen. Bovendien organiseert Attik Brewing regelmatig evenementen zoals bierproeverijen en brouwworkshops, waar bezoekers meer kunnen leren over het brouwproces en hun favoriete bieren kunnen ontdekken.

Als je op zoek bent naar een brouwerij die zowel traditionele als moderne bieren biedt, is Attik Brewing zeker een bezoek waard. Hun toewijding aan kwaliteit en hun avontuurlijke brouwstijlen maken hen tot een opvallende speler in de bierwereld van Malaga. Bestel nu de bieren van Attik Brewing bij BierBink en ontdek zelf waarom ze zo geliefd zijn bij de lokale bevolking en bierliefhebbers.

Attik Brewing

Passie, smaak en vernieuwing in bier. Spaanse passie!

Attik Brewing is een jonge en upcoming brouwerij in het zonnige Malaga, Spanje. Ze hebben snel naam gemaakt in de bierwereld met hun vlaggenschipbier, Intuition. Wat hen echt onderscheidt, is hun passie voor hop-forward pale ales en New England-style IPAs. Maar ook klassieke Belgische bieren en lagers hebben hun interesse. Een must-try voor bierliefhebbers in de regio!