Brasserie Goudale

La Goudale Blonde

€ 2,29

Ontdek La Goudale Blonde, een fruitig en kruidig goudkleurig Blond bier met sterke gisttonen. Geniet van deze smaakvolle Belgische traktatie en bestel nu voor een unieke smaakervaring!
Kleur
Alcohol %
7,2%
Inhoud
0,33 L
Land
Frankrijk
Bierstijl
Blond
Serveer temp.
5 - 8 °C
Momenteel niet op voorraad

Meer over dit bier

Ontdek La Goudale Blonde, een heerlijk goudkleurig blond bier gebrouwen door Brasserie Goudale in Frankrijk. Dit bier staat bekend om zijn fruitige en kruidige aroma's, gecombineerd met sterke gisttonen. Met een alcoholpercentage van 7,2% is het een traktatie die je zeker wilt proberen.

La Goudale Blonde wordt het beste geserveerd in een tulpglas, zodat je optimaal kunt genieten van de aroma's en smaken. Het heeft een fruitig smaakprofiel, waardoor het perfect past bij salades, kip en gevogelte, witvis, jonge kaas, romige kaas en vleesgerechten.

Om de unieke smaakervaring te beleven, raden we aan om La Goudale Blonde te serveren op een temperatuur tussen 5 en 8 °C. Op deze manier komen de smaken het beste tot hun recht.

Wil je genieten van dit heerlijke bier? Bestel La Goudale Blonde bij ons, BierBink, en laat je verrassen door de smaak en kwaliteit van dit bijzondere Franse bier. Proost op een unieke bierervaring! Meer over de bierstijl Blond.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.44 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig , Kruidig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vleesgerechten , Witvis
28
Brasserie Goudale

Bier met Franse finesse

Brasserie Goudale, voorheen bekend als Brasserie de Gayant, is een brouwerij gevestigd in Arques, Frankrijk. Sinds de overname in 2010 heeft de brouwerij geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en een nieuwe locatie, waardoor de jaarlijkse productiecapaciteit is gestegen naar 1,5 miljoen hl. Met hun nieuwe naam en moderne faciliteiten zijn ze klaar om de hippe en vlotte bierliefhebbers te verrassen met hun ambachtelijke brouwsels.

Lees meer

Meer van
Brasserie Goudale

La Goudale Ambree
€ 2,29
Brasserie Goudale La Goudale Ambree
Amber
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.4 / 5
Untappd
Frankrijk
La Goudale Grand Cru
€ 2,89