Brasserie Goudale

La Goudale Grand Cru

€ 2,89

Ontdek La Goudale Grand Cru, een verleidelijk blond bier met unieke moutsoorten. Geniet van de rijke gouden kleur, volle smaak en langdurige nasmaak. Perfect om te delen met vrienden en volop van te genieten!
Kleur
Alcohol %
7,9%
Inhoud
0,33 L
Land
Frankrijk
Bierstijl
Zwaar Blond
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

La Goudale Grand Cru, gebrouwen bij Brasserie Goudale, is een verrukkelijk blond bier met bijzondere mouten. Met zijn goudkleurige, volle smaak en langdurige nasmaak is dit bier een ware traktatie. Of je nu met vrienden wilt genieten of gewoon zelf wilt ontspannen, La Goudale Grand Cru is de ideale keuze.

Dit heerlijke bier wordt het beste geserveerd in een tulpglas, waardoor de aroma's optimaal tot hun recht komen. Met zijn gouden kleur en blond bierstijl is La Goudale Grand Cru een lust voor het oog. De smaakprofielen van licht bitter, mandarijn en citrus zorgen voor een verfrissende en fruitige ervaring.

La Goudale Grand Cru is niet alleen lekker om zo te drinken, maar ook perfect te combineren met verschillende gerechten. Van salades tot kip en gevogelte, witvis tot jonge, romige en pittige kazen, dit bier past bij elke gelegenheid. De serveertemperatuur van 8 - 11 °C zorgt ervoor dat de smaken optimaal tot hun recht komen.

Met een alcoholpercentage van 7,9 en een EBU van 28 is La Goudale Grand Cru een bier van hoge kwaliteit. Bij BierBink kun je dit heerlijke bier bestellen en genieten van een unieke smaakervaring. Probeer het zelf en ontdek waarom La Goudale Grand Cru een favoriet is onder bierliefhebbers. Meer over de bierstijl Zwaar Blond.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.62 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Citrus , Licht bitter , Mandarijn
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Pittige en belegen kazen , Romige kaas , Salades , Witvis
28
Brasserie Goudale

Bier met Franse finesse

Brasserie Goudale, voorheen bekend als Brasserie de Gayant, is een brouwerij gevestigd in Arques, Frankrijk. Sinds de overname in 2010 heeft de brouwerij geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en een nieuwe locatie, waardoor de jaarlijkse productiecapaciteit is gestegen naar 1,5 miljoen hl. Met hun nieuwe naam en moderne faciliteiten zijn ze klaar om de hippe en vlotte bierliefhebbers te verrassen met hun ambachtelijke brouwsels.

Lees meer

Meer van
Brasserie Goudale

La Goudale Ambree
€ 2,29
Brasserie Goudale La Goudale Ambree
Amber
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.4 / 5
Untappd
Frankrijk