Brasserie Lupulus

Blanche

€ 2,39

Ontdek Blanche, een verfrissend witbier met een licht gesluierd uiterlijk en een zachte citrusaroma. De fijne schuimkraag en subtiele bitterheid in de afdronk maken dit bier een ware traktatie voor liefhebbers van frisse smaken. Proost op deze aromatische topper!
Kleur
Alcohol %
4,5%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Wit
Serveer temp.
5 °C

Meer over dit bier

Ontdek de verfrissende Blanche van Brasserie Lupulus, een witbier uit België dat je smaakpapillen zal betoveren. Met zijn licht gesluierde uiterlijk en fijne schuimkraag nodigt dit bier je uit voor een zintuiglijke reis. De fris aromatische neus met subtiele citrusnoten leidt naar een verfrissende smaakervaring, waarbij een aangename lichte bitterheid subtiel doorschemert in de afdronk.

Geniet van dit heerlijke witbier in een fluitglas op een perfecte serveertemperatuur van 5 °C. De lichte bitterheid en citrusachtige smaak maken dit bier ideaal om te combineren met salades, kip, witvis, jonge kaas of romige kaas. Met een alcoholpercentage van 4,5 is Blanche een veelzijdige en smaakvolle keuze voor elke gelegenheid. Bestel deze Belgische parel vandaag nog bij 'BierBink' en laat je verrassen door zijn unieke karakter! Meer over de bierstijl Wit.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.37 / 5
Fluitglas
Fluitglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Citrus , Licht bitter
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Witvis
25
Brasserie Lupulus

Lupulus met Wolvenkracht.

Brasserie Lupulus, opgericht in 2004, begon als brouwerij voor de naastgelegen bistro. Al snel groeide de passie voor unieke bieren en in 2007 werd Lupulus Blond gelanceerd. Met respect voor traditie en vernieuwende smaken, gebrouwen in een idyllische Ardense hoeve met moderne installaties. Fun fact: hop heet in het Latijn Humulus Lupulus, wat 'kleine nederige wolf' betekent. Dat verklaart de naam en het logo met de wolf!

Lees meer

Meer van
Brasserie Lupulus

Blonde Tripel
€ 2,59
Brasserie Lupulus Blonde Tripel
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.6 / 5
Untappd
België
Organicus Bio
€ 2,59
Brasserie Lupulus Organicus Bio
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.54 / 5
Untappd
België