Brasserie Lupulus

Blonde Tripel

ā‚¬Ā 2,59

Geniet van de unieke smaak van Lupulus Blonde Tripel, een verfrissende blonde ale met een alcoholpercentage van 8,5%. Dit bier wordt niet gefilterd of gepasteuriseerd, waardoor de smaak en aroma's puur blijven. De overvloedige hop zorgt voor een frisheid en een ongeƫvenaard bouquet. Proost op deze vloeibare goud!
Kleur
Alcohol %
8,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Belgiƫ
Bierstijl
Tripel
Serveer temp.
8 - 11 Ā°C

Meer over dit bier

Proef de Belgische trots van Brasserie Lupulus met hun unieke Blonde Tripel, een bier met een krachtige 8,5% alcoholgehalte. Dit gouden elixer wordt niet gefilterd of gepasteuriseerd, waardoor de smaak en aroma's volledig tot hun recht komen. De overvloedige hop toevoeging zorgt voor een verfrissende twist en een ongeƫvenaard boeket.

Met een blond en kruidig karakter is deze Tripel een perfecte keuze voor liefhebbers van hopbitterheid. Serveer dit bier tussen de 8 en 11 graden Celsius in een kelkglas voor een optimale smaakbeleving. Geniet van de harmonie tussen de lichte bitterheid en de rijke aroma's bij vleesgerechten, pittige kazen, vette vis, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze Blonde Tripel en bestel hem nu bij 'BierBink'! Meer over de bierstijl Tripel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.6 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Hopbitterheid , Kruidig , Licht bitter
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
27
Brasserie Lupulus

Lupulus met Wolvenkracht.

Brasserie Lupulus, opgericht in 2004, begon als brouwerij voor de naastgelegen bistro. Al snel groeide de passie voor unieke bieren en in 2007 werd Lupulus Blond gelanceerd. Met respect voor traditie en vernieuwende smaken, gebrouwen in een idyllische Ardense hoeve met moderne installaties. Fun fact: hop heet in het Latijn Humulus Lupulus, wat 'kleine nederige wolf' betekent. Dat verklaart de naam en het logo met de wolf!

Lees meer

Meer van
Brasserie Lupulus

Blanche
ā‚¬Ā 2,39
Brasserie Lupulus Blanche
Wit
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.37 / 5
Untappd
Belgiƫ
Organicus Bio
ā‚¬Ā 2,59
Brasserie Lupulus Organicus Bio
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.54 / 5
Untappd
Belgiƫ