Breugem

Handdruk

€ 3,29

Ontdek vandaag nog de unieke Quadrupel Breugem Handdruk, met een krachtige en kruidige smaak dankzij Palo Santo houttinctuur en Garam Masala. Een onvergetelijke bierervaring, perfect om zelf van te genieten of cadeau te geven. Proef de bijzondere smaak van Handdruk nu!
Kleur
Alcohol %
10,3%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Quadrupel
Serveer temp.
11 - 14 °C
Momenteel niet op voorraad

Meer over dit bier

Breugem Handdruk is een unieke Quadrupel, gebrouwen bij Breugem in Nederland. Dit bier onderscheidt zich door zijn krachtige en kruidige smaak, dankzij de toevoeging van Palo Santo houttinctuur en Garam Masala. Het is een bier dat een onvergetelijke indruk achterlaat, of je het nu zelf drinkt of cadeau geeft.

De kleur van Breugem Handdruk is diep bruin en het wordt geserveerd in een elegant kelkglas. De aanbevolen serveertemperatuur is tussen de 11 en 14 °C. Het bier heeft een kruidig smaakprofiel en een alcoholpercentage van 10,3%. Het past perfect bij diverse gerechten, zoals vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis en gekruide gerechten. Daarnaast is het ook heerlijk bij zoete desserts.

Breugem Handdruk is een bier met een krachtige smaak die je niet snel zult vergeten. Het is een must-try voor liefhebbers van Quadrupels en bierliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke smaakbeleving. Bestel dit bijzondere bier vandaag nog bij ons, BierBink, en laat je verrassen door de rijke en complexe smaken van Breugem Handdruk. Proost! Meer over de bierstijl Quadrupel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.55 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Krachtig , Kruidig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
25
Breugem

Brouwerij Breugem bier met een missie!

Brouwerij Breugem, gevestigd in de Amsterdamse Houthavens, is een speciaalbiermerk met een bijzonder verhaal. Het begon als een sociale brouwerij waar mensen met een beperking een werkplek kregen. Nu brouwen ze hun eigen bieren en werken ze samen met brouwerij Jopen. Brouwerij Breugem staat voor lekker bier en sociale betrokkenheid.

Lees meer

Meer van
Breugem

Man hug
€ 2,99
Breugem Man hug
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.38 / 5
Untappd
Nederland
Applaus Bok
€ 2,99
Breugem Applaus Bok
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.46 / 5
Untappd
Nederland