Brouwerij Noordt

Noordt Bok

€ 3,09

Noordt Bok, een traditioneel laaggegist bokbier, is een ware smaaksensatie met herfstachtige tonen. Proef de volle karamel en gebrande mout, gevolgd door een licht bittere afdronk. Perfect voor het herfstseizoen! Ontdek nu dit heerlijke bier.
Kleur
Alcohol %
7%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Noordt Bok, gebrouwen bij Brouwerij Noordt, is een traditioneel laaggegist bokbier dat perfect past bij de herfst. Met zijn rijke palet aan smaken, zoals karamel, gebrande mout en een lichte bittere finish, is dit bier een ware traktatie voor de smaakpapillen. De donkerbruine kleur en de heerlijke aroma's maken dit bier een lust voor het oog en de neus.

Dit bier is ideaal om te serveren in een tulpglas en dient gekoeld te worden tussen de 5 en 8 °C. De smaakprofielen van caramel, licht bitter en gebrande mout maken dit bier geschikt om te combineren met diverse gerechten. Denk aan vleesgerechten, pittige en belegen kazen, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. Met een alcoholpercentage van 7 en een EBU van 25 is dit bier een echte aanrader voor de liefhebbers van bokbier. Bestel nu deze heerlijke Noordt Bok bij 'BierBink' en geniet van een unieke bierervaring! Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.4 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Gebrand mout , Karamel , Licht bitter
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
25
Brouwerij Noordt

De stad van het goede leven!

Op 14 januari 2014 werd Brouwerij Noordt opgericht in Rotterdam door brouwer en bierexpert Peter Rouwen en Aldert Weitering. De brouwerij vond onderdak in een voormalige brandweerkazerne na een uitdagend startjaar. Sinds 2015 bracht de brouwerij diverse bieren voort, waar traditie en vernieuwing samensmolten. Het motto "jezelf blijven verbeteren" leidde tot ambachtelijk brouwen en de eerste brouwersvakopleiding in 2017, in samenwerking met StiBON en Lentiz Onderwijsgroep. Op 1 september 2020 versterkte de brouwerij haar band met Heineken, wat leidde tot een krachtige alliantie voor bierontwikkeling, Brew Pub-creatie en kennisdeling, met een nieuw hoofdstuk van innovatie en groei voor Brouwerij Noordt, dat ver buiten Rotterdam reikt.

Lees meer